Sådan Decorate Hylder til jul

Hver plan overflade er fair spil for ferie indretning til jul. Hylder - og mantels - er små etaper for ferie vignetter til at sætte alle i ånden af sæsonen. Brug hvad du har lært at spare tid og penge . Swap ud bøger , fotografier, TV og alt andet i din væg system for strengt jul indretning. Lån ornamenter fra træet , kogler fra værftet og fjer fra en påfugl til dæk hylderne.
Let There Be Light

Fyld en hylde med vintage lanterner, der har glas sider og plads til en klynge af bivoks bloklys i forskellige højder og omkredse . Tilføj ferie bånd buer til kroge og håndtag af lanterner , og arrangere nogle bevoksning omkring baserne . Hook en skinnende rød ornament her og der for at pine eller stedsegrønne grene . Ekstra point, hvis en eller flere af de gamle lanterne frames er malet rød. Om natten, tænde stearinlys og slukke resten af ​​lys i rummet. Brug elektriske stearinlys til at holde tingene cool .
Rustik Skab

Vend ud alle hylder i en væghængt køkken kasse eller åbent skab for at gøre plads til juledekorationer. Fyld den øverste indvendige hylde med stående kogler , end- to-end . Pile stedsegrønne grene langs toppen af kassen eller et skab , og tilføje mere til bunden inde hylde, tucking dem blandt keramik , fade, kander og andre køkken fornødenheder gemt der . Stikke strenge af røde bær, lyse røde granatæbler eller æbler , og flere grankogler i blandt de greens på den nederste hylde. Endelig hænge en krans af tørret Crimson hanekam , afsluttede med en rød plaid wired bue , til at falde i midten af ​​de åbne hylder og erklære julen officielt på menuen i dit køkken.

Fjervildt Folly

Ryd glascylindre og bits af bling skabe en eksotisk og elegant hylde eller mantel til ferien . Store glaspartier cylindre i forskellige størrelser holde et virvar af sølv og guldsmykker : guld og sølv juletræ bolde ; sølv knopper ; guld- og sølv -malede kogler ; guld sprøjtet valnødder ; sølv sprøjtet hule æg. Flere cylindre - fyldte en fjerdedel fuld med klar , sølv eller guld glas småsten - støtte klaser af påfuglefjer , klumpet sammen og pustet ud . Line up cylindrene , skiftevis glaskugler og fjer , langs hylde foran en streng af blå eller hvide fairy lys for en magisk display.
Lysestage Kissing Balls Salg

Sølv og krystal lysestager er nyttige for mere end at holde voks vokslys i ferierne. Skabe små kysse bolde eller pomanders ved at stikke all- røde eller alle -grønne nelliker eller andre fluffy blomster i fugtige grønne blomsterhandlere skum bolde , helt dækker bolde bortset fra en lille udekoreret sektion på bunden. Sæt lysestager ækvidistante fra hinanden på hylden , og placer en pomander på hver enkelt - den nøgne stedet vil sidde fladt på toppen af stagen . Hvis du ikke har lysestager , brug hovedet vinglas . Væve strenge af røde, grønne og hvide kulørte lamper i en løs fletning til at drapere over forsiden af hylden som en krans. Aborre flere fjerede røde kardinaler på fletning af lys.

Hus Have © have.989214.com