DIY : wienerlægslignende vindue behandling

Vindue behandlinger kan give dit hjem en følelse af varme og komfort. Ud over at give en signatur til dit design stil, kan vinduet behandlinger hjælpe med at holde varmen i løbet af vinteren og kold luft i løbet af sommeren. Den wienerlægslignende vindue behandling - også kaldet den omvendte kasse læg - er et karakteristisk udseende, som du selv kan gøre , så længe du måle omhyggeligt og kan sy en lige linje
Ting du har brug
Drapery stof.
foringsstofstykket
Målebånd
Sakse Salg Plissering tape
Pins
Needle
Tråd
gardinkroge
gardinstang
Curtain reb

Instruktioner
1

Mål bredden af dit vindue og derefter fordoble den samlede . Når du foretager plisserede vindue behandlinger , du har brug dobbelt så meget stof som bredden af vinduet. Din færdige produkt vil være den samme bredde som vinduet, men det starter dobbelt så bred .
2

Placer gardiner på en flad overflade såsom et bord eller på gulvet . Læg foringsstofstykket oven på tæppet . Den højre side af foringen skal vende opad . Nål de to stykker sammen og sy rundt i bunden og siderne af gardinet.
3

Vend curtain over og fold den øverste kant ned 2 inches og sy lige over. Pin toppen af gardinet hver 12 inches. Ved hver pin, måle en lige mængde stof på hver side for at gøre læg . Klem stoffet ned fra hver side til dannelse af læg og bruge stifter til at holde folden på plads. Sy kanterne af læg , og sørg for din tråd ikke vises på forsiden af ​​gardinet. Fjern benene mens du syr.
4

Skær dit plissering tape, så det er 1 tomme bredere end paneler af vinduet behandlinger på begge sider. Sy plissering tape på bagsiden af vinduet behandling , omkring 6 inches fra toppen . Sørg for at du sy både de øverste og nederste kant af båndet . Dette vil sikre, at det ikke kommer i vejen for lommerne efter folden er afsluttet.
5

Placer dine gardinkroge i lommerne dannet af plissering tape. Placer den anden ende af krogene på gardinstang og binde gardin ryggen med et gardin reb .

Hus Have © have.989214.com