DIY Bumblebee Party Dekorationer
Ingen humlebi fest er komplet , indtil hver gæst blade med et tema behandler taske fyldt med godter . Men at finde bi -tema fest ware kan ikke være let . Spar kostbar tid og penge ved at nyorientering de simple gule gaveposer fra din lokale dollar butik i yndig bi -tema fest indretning. Et par enkle skrot -booking leverancer, såsom papir slag, glitter mærkat papir, karton og bast , er alt hvad du behøver at gøre yndig humlebi behandler poser at behage børn og voksne i alle aldre . Ting du skal
avis Salg Black glitter mærkat papir, 1 ark
Bumblebee - formet papir Punch
Små gule gave taske med håndtag og sort karton, 1 ark
Gul glitter mærkat papir, 1 ark
Hulning
Raffia
Metallic sølv markør myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Bumblebee behandler taske
1

Dæk et robust arbejde overflade med avis og bruge humlebien papir punch til at skære bier fra den sorte glitter mærkat papir . Skær fem bier .
2

Skræl og holde hver sort glitter bi til forsiden af ​​den gule gavepose i en tilfældig - men - glædeligt mønster .
3

Lav et navneskilt til din behandler taske ved hjælp af den store cirkel punch til at skære en cirkel fra sort karton. Brug humlebien punch til at skære en bi fra gul glitter papir. Skræl og holde den gule bi til den sorte cirkel .
4

Punch et hul til at hænge nær toppen af cirklen , ved hjælp af hulning . Fastgør cirklen til håndtaget af posen med bast og binde en smuk sløjfe .
5.

Skriv gæstens navn på den sorte karton cirkel med en metallisk sølv markør . Gentag processen fra trin 1 for at foretage en godbid taske til hver part gæst .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com