Sådan Tie Tulle Around julelys
Blødgør skæret af julelys ved at binde tyl løst omkring streng af pærer. Uanset om dine lygter er hvid eller farvet, tyl diffunderer glans , der omgiver hver pære med en tåget aura. Cool at røre ved , lav -watts LED pærer drevet af batterier er sikre at bruge tæt sammen med dekorative tyl . Batteriet betyder, at du kan bruge lys til at belyse noget , hvor som helst , uanset om området er tilslutning til el . Ting du skal
Saks
LED batteridrevet lys snor
Wire bånd
Ribbon myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Cut tyl længde eller 6 - tommer-dækkende tyl fra en rulle længden af strengen af lys plus en yderligere 1/4 af længden. Udlæg tyl løbelængden fladt på et bord eller på gulvet , og skær den på langs i strimler omkring 6 inches lang .
2

Placer en perlerække af lys ned i midten af ​​en stribe af tyl . Indramme lyset strengen ved at folde tyl over det. Wrap en ståltrådsbinderen omkring den ene ende af tyl og slutningen af ​​streng af lys , og drej slips at sikre det.
3

Saml tyl i rummet mellem de næste to pærer , hvilket skaber et pust af tyl over pærerne. Fastgør tyl mellem pærerne med en anden ledning slips. Fortsæt med at fastgøre tyl med wire bånd mellem løgene , indtil alle er dækket. Juster pust over pærerne til at rumme nogen ekstra tyl eller trimme ekstra.
4

klippede snoren i sektioner længe nok til at binde ind buer rundt lys streng. Bind et bånd sløjfe over hver ledning slips. Camouflere batteriet inde i et pust af tyl eller en sløjfe .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com