Sådan dekorere med lys væg Sconces

Candle væg Sconces er metal vægtæpper byder holdere til én eller flere stearinlys. Wall sconces er et dekorativt supplement til et værelse , og de giver også blid belysning når stearinlys er tændt Udsmykning med stearinlys væg Sconces involverer mere end at plukke en tilfældig plet på væggen og beslutter at hænge lysestage der . Med planlægning og tænkte , kan det lys væg Sconce væsentligt føje til rummets dekorative appel . Salg Instruktioner
1

Gør indtryk. Kombiner flere væg Sconces i en gruppe , der virkelig vil skille sig ud . Placer to eller flere mindre lys væg Sconces på hver side af en stor en for en imponerende omdrejningspunkt. En sådan gruppering kan anvendes i stedet for et stort billede eller udskrive.
2

Gå efter balance. Ved hjælp af en stor og to mindre lys væg Sconces , skabe et brændpunkt. Find midten af ​​væggen eller hængende område , og hænge det store lys væg Sconce . Måle ned fra toppen af ​​den store lysestage at bestemme den ønskede højde af de mindre sconces . Holde de mindre sconces i samme højde . Mål ud fra centrum til jævnt mellemrum de to mindre lampetter , en på hver side af den større lysestage .
3

Ring opmærksomhed frames. Brug to identiske lys væg Sconces at fremhæve en indrammet kunstværk , billede eller dekorative spejl. Placeringen af ​​væg Sconces tiltrække øjet til det indrammede arbejde , hvilket gør det til et brændpunkt. Mål ud fra toppen af ​​maleriet for at sikre sconces er i samme højde , og fra kanten af rammen for at sikre, at de er anbragt korrekt. For en kontrasterende look, placeres en Sconce nær toppen af rammen , og lysestage på den anden side nær bunden .
4

matche det op . Vælg lys væg Sconces , der matcher rummets indretning . Wall sconces er tilgængelige i en bred vifte af materialer og farver , fra bronze til sort og alt derimellem. Stilen i sconce skal også svare til resten af ​​rummet . Lige og firkantet stilarter gå med moderne indretning, mens intrikate detaljerede , buede sconces gå bedre med traditionel udsmykning .

Hus Have © have.989214.com