Hvad er en Crystalyte Liquid Wax Cartridge
?

En Crystalyte flydende voks patron er et alternativ til en grundlæggende stearinlys. Placeret inde i en ornamental lampe , disse patroner efterligner flamme et stearinlys s, men med nogle tydelige forskelle , rapporterer Sterno Company.
Fordele

Anvendelse af Crystalyte flydende voks patroner giver en fordel i forhold til de normale stearinlys i , at de gør ikke udsender den typiske røg. Sod i det umiddelbare område er ikke længere et spørgsmål om sundhed eller rengøring.
Salg Overvejelser

Desuden, hvis røg lugt har afskrækket brugen af levende lys i et område , Crystalyte flydende voks patroner er næsten lugtfri. Derved gøre det attraktivt for flere potentielle kunder til at bruge dem , især i en virksomhed indstilling såsom en restaurant , for at opnå en nødvendig atmosfære .
Salg Typer

Crystalyte væske voks patroner kommer i en bred vifte af burn gange , afhængigt af anvendelse eller behov. Især disse patroner kommer i 8- , 12- , 18- , 30- , 36- , og 40 -timers størrelser. Desuden kan de købes i store mængder til at tjene erhvervslivets behov .

Hus Have © have.989214.com