Hvordan man laver en japansk stil Lamp &Lantern
Fikse op din indendørs eller udendørs rum med hjemmelavede japanske lamper og lanterner . Selvom de ser kompliceret, de er nemme at konstruere og gøre en imponerende effekt hængende fra loftet eller placeret på jorden . Den blide lys, der filtrerer gennem lampe eller lygte skaber en rolig stemning og fungerer som en iøjnefaldende samtale stykke . Brug farvestrålende papirer med flotte mønstre og teksturer til lamperne. Ting du skal
1/4-inch Træsave
Træ lim
Byggeri eller rispapir
Saks
Træ , 3/4 tommer tyk og 1/2 tommer tyk hoteltilbud batteridrevet lys myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
japansk lampe
1

Skær otte vertikale længder ¼ -tommer- tykke træ til at danne den indre ramme af lampen. Hold stykkerne 14 inches lang. Også skære otte , ¼ -tommer -by- 5 ½ -tommer vandrette bjælker .
2

Opret en ¼ -tommer -dækkende ? -Tommer- dyb hak 2 inches fra hver ende af en lodret længde . Opret et hak ½ tomme fra hver ende af fire af de vandrette bjælker , der måler ¼ tommer bred og ? tomme dyb .
3

Skær hver ende af en vandret stang på en 45 - graders vinkel. Vinklen hældning må stige op til den takkede del af den horisontale .
4

Placer to lodrette stænger parallelt med hinanden med hakkene vender opad . Placer en kærv vandret stang , så dens hakkene linje op mod hakkene på de to lodrette streger. Påfør trælim over indhak og tryk sammen til at slutte den vandrette bjælke til de to brancher.
5

Placer et sekund , indskåret vandret på de øverste indhak i de brancher og lim sammen, så du danner en høj rektangel. Gentag proceduren for at danne en anden , identiske, tall rektangel.
6

Stand både rektangler , så deres vinklede ender står over for hinanden . At slutte sig til dem sammen, lim de resterende vandrette linjer mellem hver side af rektangler. Enderne bør udgøre 90 grader vinkler , når forenet.

Lim et ark rispapir eller farvet byggeri papir til hver indersiden af lampen.
7.

Tegn skitse til fire ben på ¾ -tommer- tykke træ. Hold hvert ben 17 inches lang og 1 ½ inches lang . Curve de sidste 3 ½ inches af hver længde kurve ud af 1 tomme. Skær over konturerne med en sav , så du har fire ben .
8

Form to hak på indersiden af benet , hvor det begynder at kurve ud . Form en ¼ tommer bred og lige så tyk hak 2 ¼ inches fra toppen , og en anden identisk hak 12 inches fra toppen af ​​samme ben
9

Opret otte , ½ -tommer ligebenede trekanter fra ¼ . - tomme tyk træ. Lim spidsen af ​​hver trekant og indsætte det i et hak i benet. Kom med benet til hvert hjørne af byggeri papir rektangel. Mål og skære en 7 ½ - tommer firkant fra en ½ -tommer- tykke træ. Lim det til toppen af rektanglet lampen.
Japansk lanterne
10

Fold et ark byggeri papir i halvdelen med de lange sider er sammen. Mark 2 inches langs den øverste kant og to sider af foldet papir , inden den lodrette spalter gennem folden .
11

Fold arket og lim de korte sider sammen for at danne en cylinder. Skær en cirkulær udskæring til at danne bunden af ​​flasken og lim sammen
12

Skær et 8 - . Til 10-tommer - lang strimmel papir og lim enderne til siderne af cylinderen til ophængning . Placer en batteridrevet lys over bunden af den japanske lanterne.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com