Sådan Fix en hakker Dish
Der er mange grunde til at reparere retter, hvis de er hakker , i stedet for at smide dem ud. Kina kan være dyrt og samlere af fint porcelæn , at stykker i deres samlinger kan være uerstattelige. Også nogle finde affektionsværdi i deres retter , især hvis de har arvet dem fra en elsket og ønsker at bevare dem for så længe som muligt . Reparation af rifter og dings i retterne er ofte billigere end at købe helt nye retter , selvom det kan tage tid og kræfter. Ting du skal
vat eller vatpind
Sprit
tandstikker
Clear- tørring epoxy
oliebaseret maling
Ekstra fint sandpapir
Glaze
Feathery maling pensel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Rengør hakker område af din parabol ved opblødning et stykke vat i sprit. Hvis nick er meget lille , kan du bruge en vatpind dyppet i alkohol. Dup området omhyggeligt, så du ikke gør det nick værre
2

Bland en meget lille mængde af oliebaseret maling og epoxy. ; Tilsæt ikke for meget maling . Blandingen skal være cremet, ikke våde. Den oliebaseret maling bør matche farven på det område, du har brug for at udfylde. Dyp en tandstikker i blandingen og anvende det omhyggeligt til nick i skålen . Lad malingen og epoxy fyldning tørre i løbet af natten .
3

Rør fyldet for at være sikker på det er tørt . Hvis det stadig er klæbrig , lad det tørre for et andet par timer. Hvis det er tørt , fjerne ekstra fyldstof med fint sandpapir . Gnid ikke så hårdt, at du ridse eller fjerne alle de fyldstof. Du kan også bruge sandpapir til at danne fyldstof i den form, du ønsker.
4

Tilføj glasur med en flagrende malerpensel . Glasuren bør anvendes tyndt . Lad det tørre i et par timer , medmindre ruder retninger angiver andet .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com