Hvordan laver stande til Swords
Sword stande er en nødvendighed for alle sværd samlere derude. Sword stande og andre typer af våben stande kan være dyrt og er ofte specifikke for det våben , de får vist . Opbygning af dit eget sværd display vil ikke kun spare penge , kan det give en ekstra følelse af stemningen til sværdet , det er at holde , især hvis det er en gave. Stativer som dette er ofte enkle i design , og kan gøres hurtigt og nemt ud af standard tømmer findes på de fleste hardware stores.Things du har brug
Målebånd
retskinne
Blyant
Eraser
Pine bord , 1 -by -5 -by -18 -inches
Pine bord, 1 -by- 5-ved- 15 -inches
Bor hoteltilbud Boret , 2-tommers
geringssav
skruemaskine
Sand papir , mellem-og fin -grade
4 træskruer, 3-tommer
Tack klud
bejdse myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Læg din 18- tommer bord flad. Tegn en 18- tommers linje ned gennem midten af brættet , så det er 2 ½ inches fra hver 18- tommer kant. Tegn en linje , der er vinkelret på den første , så det er 9 inches fra hver ende .
2

Bor et 2-tommer hul, hvor linjerne skærer hinanden, og skæres i bestyrelsen i halve ved hjælp af din geringssav . Snit på 5-tommer linje .
3

Sand de tre stykker træ med dit medium -grade og fine -grade sandpapir .
4

Position de to 9 -tommers stykker træ på deres ender med halvcirkler opad. De skal være parallelle og 15 inches fra hinanden . Placer 15-tommer plade mellem dem, så den er flad og flugter med siderne af de to 9-tommers boards. Skruen gennem 9-tommers bestyrelser og ind i den 15- tommer bord .
5

Anvend bejdse til sværdet display og lad det tørre i henhold til instruktionerne .
6

Indstil dit sværd på standen , når det er inde i sin kappe. Sværdet skal hvile inde i halvcirkler , der blev skåret .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com