Fakta om Udlejere
Udlejere i tidligere tider var bogstaveligt herrer ; de ejede herregårde og enorme landområder under et feudalt system, og lod bønderne til at leve på jorden til gengæld for arbejdskraft . Nu ejer huse, lejligheder og ejerlejligheder som en virksomhed og er underlagt statslige og føderale love . Disse love er blevet indført for at beskytte rettighederne for udlejer og lejer. Credit Kontrol af lejere

En udlejer , der har ejendom til leje vil se på en potentiel lejer kreditværdighed til at identificere en stabil og forudsigelig lejer. Lejere med kredit rapporter, der viser en sammenhæng i lån betalinger , stabilitet job og en ensartet betaling historie er gode lejere til en udlejer . Ved leje ejendom , udlejere vil være sikker på , at lejeren har råd til husleje og er i stand til at betale husleje til tiden. Denne information kommer på tværs fra at foretage en kredit check for at finde lejere, der er økonomisk stabil og kan håndtere finansielle forpligtelser.
Lejer Udsættelse

For at smide en lejer , den udlejer har først lovligt opsige lejeaftalen , derefter filen en udsættelse retssag. Det første skridt i processen er at give lejeren en skriftlig meddelelse med angivelse af årsagen til opsigelsen af ​​aftalen . For eksempel kan en udlejer bede en lejer til at forlade, hvis lejekontrakt har en no- kæledyr klausul , og lejeren har en kat eller hund . Efter at have modtaget meddelelsen , hvis lejeren nægter at flytte eller slippe af med kæledyr, så udlejeren kan indgive en udsættelse retssag med domstolene.
Ejendomsforsikring

udlejere skal økonomisk beskytte sig mod lejere, der beskadige ejendommen og sammensatte forhold ved ikke at betale huslejen. Da lejeren ikke ejer ejendommen, naturlige skødesløshed på lejers side fører til skade inde i huset eller lejligheden. Værdien af ​​ejendommen svækkes på grund af denne skade , og udlejeren skal bære udgifterne til reparationer eller nøjes med et tab i ejendomsværdien. Forsikring udlejningsejendomme er en måde at sikre værdien af ejendommen.
Ret til indrejse

En udlejer kan komme ind i lokalerne , mens den er lejet i tilfælde af en nødsituation ligesom brande, brast vandrør eller varmeenheden sprænge . En udlejer kan også indtaste en udlejningsejendom med lejers tilladelse. Lovene varierer fra stat , men bundlinjen er, at de har råd til rimelige ret til privatliv til lejere . En udlejer kan indtaste en ejendom efter at give lejerne forudgående varsel med henblik på at vurdere skader og at foretage de nødvendige reparationer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com