Hvordan du udskifter en vaskemaskine Suspension Rod
Hovedbestanddelen af ​​din vaskemaskine , karbad , er holdt op med affjedring stænger , der holder den fra at falde til bunden af enheden. Når din badekar læner sig til den ene side eller er ikke i niveau , det er et tegn på der er noget galt med dine stænger. Udskiftning af stængerne kan variere afhængigt af modellen og stil af vaskemaskinen , men generelt , du bare tråd hver ny stang gennem åbningen på toppen og fastgør den til de tub.Things du har brug
Skruetrækker
udskiftning suspension stænger myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Sluk din vaskemaskine og afmontere det fra stikkontakten. Tag frontpanelet af vaskemaskinen . Fjern det primære toppen af ​​vaskemaskinen.
2

Afklips suspension stang fra holderen på tromlen i bunden af ​​stangen. Træk stangen op gennem hele i toppen af ​​enheden med den ene hånd og trække den øverste plastik støtte af vejen . Løft hele stang op gennem åbningen .
3

Sænk den nye stang i hullet og fastgør bunden til karrets klip. Hold stangen op med den ene hånd , og skub den øverste plast støtte på plads. Skub stangen i hullet resten af vejen og lad den hvile på den øverste plastik støtte.
4

Sæt frontpanelet og vigtigste top tilbage på vaskemaskinen. Slut enheden tilbage i og bruge som ønsket.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com