Termiske Cutoff Funktioner på Kenmore Dryers
Kenmore tørretumblere , ligesom andre el og gas tørretumblere , generere og direkte varme til at tørre dit tøj. Disse høje temperaturer skal reguleres til dine tøj ' tørring behov og af sikkerhedsmæssige årsager. For at gøre dette , Kenmore tørretumblere bruger et termisk cutoff system bestående af termostater , termiske sikringer og en primær kontrol bord for at overvåge disse indikatorer. Normale forhold

Kenmore tørretumblere kan bruge termostater til termisk cutoff under normale forhold. Termostater relay varme temperatur oplysninger til den primære kontrol bord. Styrekortet analyserer aflæsninger og afgør, om mere eller mindre er behov for varme . For eksempel kan en høj grænse termostat blive aktiveret , hvis du vælger en tørring for pladskrævende tøj. Når denne temperatur nås, termostaten signaler for varmen for at afskære indtil det vender tilbage til et acceptabelt temperaturområde.
Safety Cutoff

Kenmore tørretumblere har også termisk cutoff -funktioner af sikkerhedsmæssige årsager. Sikkerhedstermostaterne er placeret i nærheden af ​​varmeelementet og udsugningsblæseren . Hvis tørretumbleren temperatur udgør en fare eller signaler om, at noget usædvanligt sker , termostaterne åbne deres kredsløb og få maskinen til at lukke ned. Mulige årsager til dette omfatte noget brænder inde i tørretumbler eller drift under høje omgivelsestemperaturer. Nogle sikkerhedstermostater direkte varmeforsyningen at afskære men at tumbleren kan fortsætte med at fungere . Kenmore tørretumblere også bruge en termisk sikring. Hvis sikringen indikerer en højere end normal temperatur, sikringen springer , lukke for tørretumbleren . Er

Testing

Termostater lavet med et hus samling , kontakter, en modstand og to terminaler er forbundet til hver ende af modstanden . For at teste termostaten , er du nødt til at afbryde terminalerne fra ledningerne . Indstil din multimeter til at læse for resistens . Tryk på den sorte ledning til den ene terminal og den røde ledning til den anden. Hvis der er et "nul" læsning, som angiver en komplet kredsløb . Hvis testning , når varmen anvendes til termostaten , skal du have en " uendelighed " læsning. Hvis dine Kenmore tørretumbler termosikring pops , ikke teste det. Udskift den eller tørretumbleren vil ikke komme tilbage på .
Arbejdsbeskyttelsesudstyr

Før testning dine Kenmore termostater , overveje dine sikkerhedsforhold . Må ikke teste termostater uden først at lukke for strømmen til tørretumbleren ved at tage ledningen ud af stikkontakten. Hvis din tørretumbler nylig var i drift, kan varmelegemet stadig være varm at røre ved. Rens trævler opbygge du ser omkring termostaten , varmelegeme eller andre varme dele , fordi det kunne antændes. Hvis du ikke er fortrolig med de indre funktioner i tørretumbleren , skal du kontakte en service -tekniker for at få hjælp.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com