De bedste typer af grill
En bageplade er en type madlavning udstyr, der bruges over en flamme eller på toppen af ​​en brænder til at lave mad . En bageplade giver en flad overflade , så du kan tilberede maden lettere og med en mere jævn varme. Grill er lavet af en række forskellige materialer , så du flere muligheder , afhængigt af typen af ​​mad, du vil være madlavning . Støbejern

støbejern bageplade er den bedste form for grill , hvis du ønsker at lave mad over åben ild eller brand. En bageplade lavet af støbejern er ofte fladt på bunden, og har nogen sider - så du kan bruge hver eneste kvadratcentimeter af overfladen. Støbejern tillader varmen at trænge ind i hele bageplade og bevarer varmen bedre end andre metaller. Hvis du bruger en støbejern bageplade, være sikker på det er krydret korrekt før brug. En sojabaseret vegetabilsk olie fungerer godt og trænger jern - dette reducerer risikoen for fødevarer stikning og forhindrer også grillpladen ruster . Mens en støbejern bageplade er god til tilberedning af grøntsager og kød over åben ild, skal du sørge for at varme bageplade langsomt for at undgå det fra at varme op for hurtigt og forhindre bunden af ​​mad fra brændende .

elektrisk bageplade

Elektriske grill er bærbare varmekilder , der er bedst til morgenmad madlavning eller forberede en række fødevarer på én gang. Elektriske grill er ofte større end de fleste standard grill og tilbyde mere madlavning plads , når du har brug for at tilberede flere elementer sammen . De er transportable og tilbyde bekvemmelighed temperaturkontrol , så du kan justere indstillingerne varme efter behov. På grund af plads og være i stand til at justere din varme, kan du koge æg, kød , grøntsager og varme sandwich med lethed, hjemme eller hvor som helst en stikkontakt er til stede .
Teflon

Teflon er den bedste form for bageplade til fedtfattige måltider og fødevarer. Teflon er et non-stick formel, der anvendes til rustfrit stål eller andre metaller til en brændeovn -top bageplade . Fødevarer, der klæber let , såsom pandekager, æg og fisk , er de bedste muligheder for Teflon -baserede grill . Ved hjælp af et spor mængde af non-stick madlavning spray eller olie giver mulighed for masser af plads til at tilberede et eller flere elementer på en Teflon bageplade .
Toppen af ​​ovnen

Hvis du ønsker at udvide madlavning plads på din brændeovn -top , en top -of -the- komfur bageplade er den bedste form for små rum. Hvis du er begrænset på tæller plads til en elektrisk bageplade, en top-of -the- komfur model hviler på to brændere ved siden af ​​hinanden - det giver mulighed for mere plads til madlavning emner som bacon strimler , cheeseburgers og hotdogs
<. br >

Hus Have © have.989214.com