# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> mikrobølgeovne >>
Mikroovn Hood ventilationsmuligheder
Mikrobølgeovne beliggende over stovetop og konventionel ovn i et køkken vil ofte komme med en hætte til udluftning af mados fra hele madlavning område . Flere forskellige mikrobølge hætte ventilationsmuligheder rumme forskellige køkken layout . Dit valg bør baseres på , hvor meget madlavning foregår i køkkenet , placeringen af ​​området madlavning og hætte , og den type bolig. Hood Udluftning ind i værelset

standard mikrobølge hætte vil lufte enhver madlavning røg og kondens tilbage ned i værelset snarere end opad mod loftet. Det er almindeligvis omtales som re- cirkulation , eller RECIRK . Den stigende varm luft og damp vil blive dirigeret tilbage nedad gennem en kombination af luftstrømmen og formen af ​​hætten. Ulempen ved dette design er mados og fugt vil sprede nedad i hele køkkenet , så det er ikke ideelt, hvis en stor del af madlavning er gjort , men det er en god løsning for folk, der bor i lejligheder eller har et køkken med ingen let adgang til den udendørs gennem et vindue eller ydervæg.
Hood Udluftning gennem et åbent vindue

Visse mikroovne hætter vil blive udstyret med en ventilator og en kanal , der vil bidrage til at fjerne mados , varm luft og damp fra rummet ved at blæse den ud af enden af kanalen . I denne konfiguration vil den ene ende af kanalen være fastgjort til mikrobølgeovn hætte med blæseren beliggende mellem ovnen og kanalen til at blæse dampene. Den anden ende af kanalen ville blive bragt ud gennem toppen af ​​vinduet køkken eller et hul skabt i vinduet til dette formål. Ulempen ved dette design er kanalen at være synlig og at skulle enten forlade vinduet åbent eller skæres et hul ind i det at placere enden af ​​udsugningskanal .
Hood Udluftning gennem Muren

Denne type emhætte har også en ventilator og kanaler til at hjælpe ventilere køkkenet. Udstødningen ende af hætten kanalen køres gennem væggen af huset til ydersiden. Dette er ikke en levedygtig udluftning model for mennesker, der bor i lejligheder eller andre lejede ejendomme . Oprettelse af en udstødning gennem væggen af en mursten hjem er sværest . Selv om det er ved at blive installeret på kun et træ hjem eller gennem vinyl hus sidespor , er det tilrådeligt at have udluftning udført af en professionel . Den udvendige aftræk område ville være nødvendigt at imprægneret og forseglet og et finmasket ventilationsrist positioneret til at forhindre fugle og andre vilde dyr kommer ind i ventilen og køkken.
Hood Udluftning gennem loftet
< br >

Denne hætte udluftning arbejder på det samme princip som udluftning gennem væggen , men ville blive brugt , hvis der ikke var nogen udenfor væggen bag emhætten , som kan tilgås nemt. Ventilationsudblæsningen ville frigøre mados gennem et hul i loftet og tagsten. Dette ville kræve en særlig kanal konfiguration for at forhindre regn i at komme ind i ventilen og forårsage utætheder og vandskader. Det er også tilrådeligt at hyre en professionel til at installere den korrekt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com