Sådan justeres en renovationsafgifter
Mest skrald afgang er bygget til at vare lang tid , men store bidder af mad sammen med vragrester såsom glas kan forårsage din rådighed til at arbejde ineffektivt eller helt at marmelade . Selv den person, der er meget uerfaren på apparat reparation kan udføre enkle justeringer en renovationsafgifter for at holde det fungerer korrekt i lang tid . Ting du skal
Hex skruenøgle
Flashlight
Tongs
Vis Flere Instruktioner
1

Sluk den elektriske strøm til din renovationsafgifter på boksen breaker .
2

Shine en lommelygte ind i munden på din vaskens afløb, så du kan tage et kig på den øverste del af renovationsafgifter . Hvis der er nogen indlysende snavs, fjerne det med en tang .
3

Find det lille hul i midten af undersiden af ​​dit skrald bortskaffelse. Du kan bruge en lommelygte , da dette vil være under vasken .
4

Indsæt en sekskantet skruenøgle , også kendt som en unbrakonøgle eller unbrakonøgle , ind i hullet. De fleste afgang kommer med en skruenøgle , der er inkluderet for justeringer. Hvis du ikke har den originale nøgle , kan du købe en erstatning på en isenkræmmer .
5

Drej nøglen med uret i to til tre omgange for at dreje svinghjulet ( den del , som maler fødevarer). Ved den anden eller tredje revolution , bør svinghjulet vende med lidt eller ingen modstand.
6

Tænd breaker. Mens rindende vand i vasken , tænde renovationsafgifter switchen til at sørge for , at justeringen virkede.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com