Sådan deodorize & Rens en Sink Forbrændingsanlæg
En vask forbrændingsanlæg , også kendt som en renovationsafgifter , er sammensat af vinger, der nedbryder store bidder af fødevarer, så køkkenvasken ikke bliver tilstoppet. Over tid , kan ophobning af gamle madrester beskidt vasken forbrændingsanlæg samt gøre det har en ubehagelig lugt . Du kan gøre mange ting for at deodorize og desinficere vasken forbrændingsanlæg , men den mest almindelige og billigste metode er at bare bruge varer fundet i din husstand. Ting du skal
1 kop isterninger
Lime
Træske
1/2 kop bagepulver
1/2 kop eddike
Kogende vand
Show flere Instruktioner
1

Tænd din køkkenvask samt vasken forbrændingsanlæg. Drop en kop isterninger til rådighed til at slibe knivene . Følg isterninger med en lime , skubbe det ind bortskaffelse ved hjælp af en træske for sikkerheden. Kalken vil fuldstændig deodorize vasken forbrændingsanlæg.
2

Sluk vasken og bortskaffelse. Tilsæt 1 /2 kop bagepulver i vasken , vent et par sekunder og derefter jage med 1/2 kop eddike . Den boblende handling, du vil bemærke er en reaktion , der ikke kun klare mineralforekomster, men dræbe bakterier som godt. Vent adskillige minutter, indtil boblende stopper.
3

Hæld lidt kogende vand i vasken , skylle væk alle rester og færdiggøre sanitet proces.


Hus Have © have.989214.com