Garbage Afgang & Septisk Systems
skrald afgang er en nem og bekvem måde at slippe af med blød madrester . Men hvis dit hus er tilsluttet en septisk system er det vigtigt at forstå, hvordan en renovationsafgifter vil påvirke en septisk system. Med pleje og vedligeholdelse er det muligt at få fordelene af en renovationsafgifter og et velfungerende septisk system. Boligejer Ansvar

Effektiviteten af ​​et septisk system er ansvarlig for boligejer. Det betyder , at homeowner skal passe på, når tilføjer nogen form for apparatur , der vil øge byrden på septisk system , således at systemet ikke vil blive overvældet . Skrald afgang øge mængden af ​​materiale, der behandles gennem septiktank , hvilket kan resultere i tanken behøver at blive pumpet oftere. En septiktank skal pumpes hvert femte år og sker på bekostning af boligejer. Med tilføjelsen af ​​en renovationsafgifter frekvensen af ​​pumpning skal muligvis øges.

Tilsætningsstoffer

skrald afgang øge mængden af ​​faste stoffer , der går gennem septiktank . Ofte gange disse faste stoffer vil bosætte sig på bunden af tanken og blive til hvad der er kendt som slam. For at reducere den hastighed, hvormed slam udvikler bakterielle kemikalier kan tilføjes til septisk system. Bakterierne i disse additiver foder på slammet i septisk system skaber en aerob reaktion, der bistår i fjernelse af faste stoffer fra systemet. Disse additiver kan være meget nyttigt , når du bruger en renovationsafgifter med en septisk system.

Større tanke kan hjælpe

grund af de tilsatte faste stoffer, en renovationsafgifter føjer til en septisk system er det klogt at have en større end normal beholder installeret, der kan håndtere de ekstra faste stoffer. Dette er lettest at opnå med nybyggeri. Hvis en 1.000 liters akvarium vil være tilstrækkelig uden en renovationsafgifter installeret så et minimum af en 1500 liters akvarium bør anvendes med en renovationsafgifter .
Bruge filtre

Installation af et spildevand filter på septiktank vil forhindre faste stoffer bliver fejet gennem septiktank og i afløbet felt. Hvis en renovationsafgifter ikke bruges korrekt er garanteret, at faste stoffer vil bevæge sig gennem linjerne og ind i septiktank. Lette stykker af faste stoffer, såsom kartoffelskræller kan let flyde på toppen af ​​væsker og fortsætte gennem til drænet felt. Når faste stoffer ind afløbet felt det stopper den korrekte strøm af spildfluiderne der forårsager backup problemer. Dette er en væsentlig årsag til septisk systemfejl .
Bottom Line

septisk system uden en renovationsafgifter knyttet er nemmere at vedligeholde. Det er imidlertid muligt at anvende en renovationsafgifter med en septisk system . Husejere skal tage tid og forholdsregler for at forhindre alvorlige komplikationer i at opstå ved at pumpe septisk system jævnligt , sætte filtre og tilføje kemikalier til at bistå med fordelingen med faste stoffer i systemet.

Hus Have © have.989214.com