Fejlfinding af en defekt Opvaskemaskine Hookup
Installation af en ny opvaskemaskine er en enkel procedure . Der er stikkontakten , afløbsslangen og udbuddet varmt vand slange. Du kan nemt foretage fejlfinding en defekt opvaskemaskine installation , uanset om du har installeret opvaskemaskinen selv eller har problemer med en andens installation. Løse problemet dit oplever begynder med at vide, hvor de skal lede efter løsningen . Fejlfinding en defekt opvaskemaskine opkobling kræver en moderat mængde tid og kræfter. Ting du skal
stjerneskruetrækker
Flashlight
Skiftenøgle myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fjern de skruer, der fastgør støtteplade til bunden af opvaskemaskinen, hvis du har problemer med vand på gulvet under opvaskemaskinen. Brug en stjerneskruetrækker til at dreje skruerne mod uret. Find vandindløbsventilen hvor det varme vandforsyning slange er tilsluttet. Spænd montering ved enden af ​​slangen ved hjælp af en skruenøgle , hvis vandet kommer fra forbindelsen. Hvis vandet er utæt videre under opvaskemaskinen , skinne en lommelygte under det at konstatere, om leveringen slangen blev beskadiget under installation og skal udskiftes .
2

Løsn skruen på den klemme , der fastgør drænslange til vasken afløbet , hvis du oplever vand under vasken. Sæt afløbsslangen , så det er lunt og stram klemme ved at dreje skruen med uret med en stjerneskruetrækker. Hvis vandet drypper fra det varme vand lukkeventil hvor den anden ende af opvaskemaskinens dampslangen fastgjort , stramme montering ved hjælp af en skruenøgle .
3

Undersøg opvaskemaskinen elektriske ledning for at sikre den er tilsluttet stikkontakten under vasken , hvis betjeningspanelet ikke fungerer . Hvis stikket er sat helt ind i stikkontakten , skal du finde afbryder i hjemmets el-panel , der forsyner opvaskemaskinen med elektrisk strøm . Sørg for, at afbryderen ikke er slået fra. Skub breaker helt til " Off" position og derefter helt på at sikre, at det fungerer korrekt.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com