# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> opvaskemaskiner >>
Sådan testes en ASKO Opvaskemaskine Niveaurelæ
A-niveau switch, som også er kendt som en pressostat , holder din Asko opvaskemaskine fra overfyldte , men hvis det ikke virker din opvaskemaskine kan under-eller overfyldning . Du kan finde niveauafbryder monteret ved siden af ​​sumpen forsamling. Men før du teste dit niveau switch , bør du tjekke svømmeren . Float Assembly

Funktionen af ​​float er at udløse niveauafbryder , så den slukker strømmen af ​​vand til opvaskemaskinen , når den når det ønskede niveau. Hvis svømmeren bliver fast, kan det ikke bevæge sig frit og kan holde din opvaskemaskine fra påfyldning eller tømning ordentligt. Før du begynder at arbejde , skal du tage din opvaskemaskine . For at finde svømmeren , fjerne den nederste dishrack og kigge på bunden af ​​opvaskemaskinens karbad. Test svømmeren ved at løfte det flere gange og lade det falde. Fjern flyderen og se efter forhindringer. Rens vragrester du finde og erstatte svømmeren . Hvis du finder noget snavs, eller hvis du opvaskemaskine stadig ikke fungerer korrekt, når du renser svømmeren , vil du nødt til at teste det niveau switch.
Level Switch

for at finde det niveau switch fjerne støtteplade panel findes under døren. Niveauafbryderen vil være på den højre side af sumpen forsamling. Det vil have flere ledninger og en lille gummislange forbundet til det. Mærk ledningerne , så du kan tilslutte dem ordentligt senere . For at fjerne ledninger, trække fast på slip-on stik. Træk ikke direkte på ledningerne .
Test

Brug et multimeter til at teste det niveau switch for kontinuitet. Indstil din multimeter til den laveste indstilling for ohm modstand og teste hver af de tre mulige par af terminaler ved at berøre en af ​​sonder på måleren til en switch terminal, mens du rører den anden sonde til en anden terminal. Tryk ned på kontakten knap . Bemærk læsning, derefter flytte en af ​​sonder til den anden terminal , og tryk på kontakten knap igen. Gentag med den endelige par terminaler. Aflæsningerne du modtager skal være enten nul eller uendelig , hvis kontakten er god. Hvis du ikke kan se en ændring i læsning , har du en dårlig kontakt.
Andre problemer

Hvis niveauet kontakten fungerer korrekt, eller du er stadig har problemer efter at erstatte den , bør du inspicere vandindløbsventilen og drænet ventil og magnetventil . Snavset filter skærme på vandet ventil kan holde din opvaskemaskine fra fylde op som kan en forkert fungerende afløbsventil . Brug et multimeter til at teste disse dele.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com