Sådan Afsæt en Outlet Bare for en Opvaskemaskine
Køkkener er hjem for store mængder af elektriske apparater, såsom opvaskemaskiner, hvilket kan føre til en mangel på tilgængelige forretninger til tider. Installation af en dedikeret stikkontakt til opvaskemaskinen kan give en tiltrængt kilde til magt for opvaskemaskinen , mens frigøre andre forretninger . Du kan installere stikkontakten ved at tilslutte den til en anden stikkontakt på kredsløbet. Vær forsigtig, når du gennemfører dette projekt, da et elektrisk stød kan alvorligt skade , eller endda dræbe dig . Ting du skal
Skruetrækker
Spændingstester Gammelt - arbejde elektriske boks
Indervæg så
12/2 elektriske kabel
Afisoleringstang
Needle -næse tænger
Plastic stik cap myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sluk for strømmen til kredsløbet , at du tilslutter den nye stikkontakt ved at vippe breaker eller fjerne sikringen i dit hjem vigtigste elektrisk felt .
2

Tag pladen dækslet fra stikkontakten , som du kommer til at forbinde den nye stikkontakt. Skru monteringsskruerne i toppen og bunden af ​​stikkontakten , og træk det ud af væggen ved at tage fat metalfligene at monteringsskruerne var knyttet til . Pas på ikke at røre ved ledninger eller siderne af den, før du kan teste kredsløbet.
3

Test kredsløb med en spændingstester . Placer en af ledningerne fra spændingsafprøveren mod den nøgne kobber jordledningen , og tryk den anden føring over klemmeskruerne på siden af udløbet. Hvis du får en læsning af den spænding tester, stoppe, hvad du gør, og vende tilbage til hoved kassen. Sluk den rigtige kredsløb , derefter vende tilbage til stikkontakten og teste det igen. Hvis du ikke får en læsning , kan du fortsætte .
4

Trace en gammel arbejde udtagsdåse på væggen , hvor du installerer afsætningsmulighed for opvaskemaskinen. Skær et hul i væggen med en gipsvæg sav .
5

Feed en 12/2 el-kabel mellem udgangen du har fjernet og hullet i væggen til den nye stikkontakt. Den 12/2 angiver, at det elektriske kabel indeholder to 12- gauge ledninger, den ene dækket i hvidt isolering og en overdækket med sort isolering , samt en bare kobber jorden wire.
6

Fjern knockout huller fra bagsiden af det gamle arbejde sump , og skub kablet igennem det. Sæt kassen ind i hullet inde i væggen og skru det på væggen.
7.

Strip 2 inches af beklædning fra det elektriske kabel med wire strippere og 1/2 tommer af isoleringen fra ledningerne indeni kabel .
8

Bøj udsatte ender af de sorte og hvide ledninger i en krog med en tang . Hæng ledningerne på de terminale skruer på siderne af den nye stikkontakt , og spænd skruerne . Tilslut den sorte ledning til messing skruen og den hvide ledning til sølv skrue. Tilslut jordledningen til den grønne jord skrue i bunden af ​​stikkontakten.
9.

Skub stikkontakt i stikkontakten , og klik derefter skru den fast med skruerne . Skru pladen dækslet på stikkontakten .
10

Slut de sorte og hvide ledninger fra det elektriske kabel til stikkontakten du opretter forbindelse til ved hjælp af den samme proces som du brugte til ny forretning . Hoteltilbud
11

Skær en 3-tommer stykke af nøgne kobbertråd fra det overskydende kabel . Skru jordledningen fra det første udløb , og slutte den ene ende af 4-tommer ledning til jorden skruen. Forbind den modsatte ende af den 3-tommer tråd til jordledninger fra de to elektriske kabler. Sno de tre ledninger sammen et par gange med en tang , og derefter placere en plastik stik hætte over ledningerne og vride det to eller tre gange.
12

Tuck ledninger ind i væggen , og skub derefter stikkontakt ind i den elektriske boks . Sæt skruerne for at fastgøre det på plads , og sæt pladen dækslet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com