# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> loft Fans >>
Sådan Wire et loft ventilator med en Light Fixture
Loft fans er en enkel og økonomisk måde at styre og flytte luft gennem et rum. Afhængigt af den retning blæseren spinder , kan et loft fan hjælpe med opvarmning om vinteren og køling om sommeren. Tilføjelse af et lysarmatur til et loft fan hjælper med at udskifte lampen givet op , når ventilatoren først er installeret . Det vigtigste med ventilator installation er sikkerhed og sikre den elektriske boks kan bære vægten af ventilator og lampen. Ting du skal
Skruetrækker
Bidetang
Afisoleringstænger
Plastic skruepropper
bajonetsav myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Shut strømmen til den eksisterende lysarmatur kredsløb på hovedafbryderen panelet. Fjern den eksisterende lysarmatur ved at fjerne lampen monteringsskruer . Dette bør give adgang til den elektriske boks .
2

Fjern plastik skruepropper holde de fremtidige ledninger til forsyningsledningerne , og fjerne den lysarmatur .
3

stabiliteten af ​​den elektriske boks . De fleste el-bokse skal udskiftes , fordi de ikke er designet til at understøtte vægten af ​​loft ventilator og lampen. Fjern de skruer, der holder den elektriske boks på plads. Hvis kassen er holdt på plads af søm , vil søm skal skæres med en nedstryger eller bajonetsav .
4

Installer et loft fan nominel elektrisk felt ved at indstille elektriske boks på plads og sikre det til loftsbjælker pr fabrikantens anvisninger . Skub de eksisterende forsyningsledningerne i den nye boks . Når kassen er sikker, kan ventilatormontage begynde.
5.

Fastgør blæseren monteringsbeslag til den elektriske boks ved hjælp af de medfølgende skruer med ventilator installation kit. Hæng blæseren på monteringsrammen . Tilslut den sorte ledning af ventilatoren til den sorte ledning af forsyningsledningerne . Tilslut den hvide ledning på blæseren til den hvide ledning af forsyningsledningerne . Ventilatorkablerne skal forbindes til de samme tråde den oprindelige lysarmatur var tilsluttet , og i samme rækkefølge .
6

Tilføj nye plastik skruepropper til disse to splejsninger . Skub ledningerne op i den elektriske boks og sikre blæser el dæksel.
7.

Fjern de 3 eller 4 skruer, som holder lampen hætten på til bunden af ​​loftet fan . Dette vil eksponere armaturet ledninger på loftet fan. Fjern midterskruen fra hætten . Sæt lampen ledninger gennem centrum cap hul og skru låget på den lysarmatur .
8

Find de to ledninger mærket til lysarmatur inde i lampen indehaveren af ​​loftet fan . Forbind disse to ledninger til de to ledninger af lampen . Følg producentens anvisninger. Tilføj plastik skruepropper til begge splejsninger . Skub ledningerne tilbage op i lampen holderen og fastgør hætten og lysarmatur tilbage til blæseren. Geninstaller hætten holder skruen for at fastgøre lysarmatur og hætte til ventilatoren .
9

Tænd for strømmen igen og teste alle faser af ventilator drift.


Hus Have © have.989214.com