# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> klimaanlæg >>
Hvor Er Pace Arrow Air Conditioner Breakers Beliggende
? Pace Arrow er en produktionsvirksomhed telt af Fleetwood Enterprises Inc., der også fremstiller sådanne berømte -name autocampere som American Eagle , Bounder og Tioga . Tempoet Arrow navn er blevet markedsført siden midten af ​​1960'erne , først som en stand- alone brand, derefter som en del af Fleetwood . Mange modeller og stilarter Pace Arrow autocampere er blevet fremstillet , så det ikke er muligt at give et bestemt sted for klimaanlægget breakers . Når det er sagt , skal en arbejdsgruppe viden om, hvordan kredsløbene er designet gør det muligt for hver ejer til hurtigt at finde de relevante breakers på hans egen model . Motor Hjem Circuit Breakers

Motor hjem elektriske systemer er opdelt i to adskilte systemer ; chassis system styrer og driver kørebaner funktioner , som i en bil eller lastbil, mens en helt separat coach systemet omfatter "hus" kredsløb og apparater. I de fleste autocampere , afbrydere - eller mere almindeligt , sikringer - der beskytter chassis -systemer er under kølerhjelmen eller under instrumentbrættet indeni. Fejlstrømsafbryderne eller sikringer , der beskytter træner systemer er typisk findes inde i udvendige opbevaringsskab , hvor kysten strømkabel er opstaldet når ubrugt. Langt mindre almindeligt , at de er inde i en af ​​køkkenskabe.
Pace Arrow Breaker paneler

Pace Arrow , som i marts 2012, været en produktions telt til mere end 45 år. Gas -og dieselmotorer har drevet det område , der spænder over bugten fra sub- 20-fods vintage maskiner til den massive 39 -fods A-klasse enheder af 2000'erne . Som bemærket, er dette sortiment gør det umuligt at identificere modelspecifikke steder, men mærkets praksis har altid været at finde de eltavler i et eksternt opbevaringsrum. Fysisk følge forbindelsen ledningen i autocamperen kysten ; inden for en fod eller to, det vil ophøre i kredsløbsafbryderpanelet .

Air Conditioner Breakers

Klimaanlæg er som regel de apparater, der trækker mest 110- volt magten i en autocamper, så de er typisk beskyttet af dedikerede afbrydere ; de deler ikke deres ledninger kredsløb med andet udstyr. Moderne enheder er udstyret med et Tørretumbler har typisk en separat afbryder for at beskytte denne kreds , også . Det er fælles for alle andre lys , udtag og hårdt kablede apparater til at dele et lille antal afbrydere . Den afbryder , som beskytter klimaanlæg , så er meget sandsynligt, at være mærket som sådan. Hvis der ikke breaker derfor er mærket , skal du sætte autocamper i en passende stikkontakt , tænde air condition-enheder , og manuelt svirp off større spænding breakers én ad gangen ; når klimaanlæg ophøre med at fungere , har du isoleret breaker , der beskytter denne kreds .
Enten - Eller Skifter

Pace Arrow autocampere , der har to tag luft balsam og en 30 -amp shore power -forbindelse, kan kun én enhed betjenes ad gangen. I autocampere med en 50 -amp shore power -forbindelse, kan begge enheder køre samtidigt . Twin -Unit, 30 -amp modeller har en switching matrix , der tillader autocamperen operatøren til at vælge , hvilken af ​​de to enheder , han ønsker til at fungere ; den sædvanlige konfiguration er at bruge den forreste enhed - over den delte bolig - i løbet af dagen , og enheden bagud , mens du sover . Kontakterne , der er kendt i branchen taler som " enten - eller" switches , er typisk på eller ved siden af ​​master kontrolpanel , selv uvægerligt vægmonteret i kabyssen af Pace Arrow køretøjer .
< br >

Hus Have © have.989214.com