Vil Bagging Clippings slippe af Johnsongrass
? Johnsongrass ( Sorghum halepense ) er en flerårig ukrudtsplante , der rammer græsplæner , græsgange og marker . Denne energisk , produktiv græs er hjemmehørende i Eurasien og bevidst blev importeret til USA i det 19. århundrede . Det begyndte som en foderafgrøder i Alabama og endte som en skadelig ukrudt overalt i en stor del af USA . Simple kulturelle teknikker, inklusive ordentlig græsslåning praksis kan bidrage til at kontrollere johnsongrass i en græsplæne. Kend din fjende

Johnsongrass er en aggressiv , sod -dannende ukrudtsplante, der tåler ufrugtbar jord og barske miljøforhold . Måske den mest skræmmende karakteristisk for johnsongrass er dens evne til at invadere nye områder og efterfølgende spredt i tætte patches, der kvæler ud ønskelig vegetation . Johnsongrass spredes ved kraftig underjordiske stængler kendt som jordstængler , men opstiller også let fra frø , og en johnsongrass anlægget kan producere tusindvis af frø. Derfor tidlig slåning og fjernelse af frø hoveder udgør væsentlige aspekter af johnsongrass kontrol.
Må ikke sår frøene

Hver gang du slå din plæne med johnsongrass frø hoveder til stede , du hjælpe planten sprede sine frø. Hvis din plæneklipper er konfigureret til at barkflis afklippet græs , så er det indskud de frø på jorden overflade , hvor de vil spire og begynde en ny generation af pestiferous ukrudt. En side - udledning plæneklipper er lidt bedre for johnsongrass kontrol, fordi det kaster nogle af frøene ud over græsplæne grænser. Frøene vil dog true andre områder af dit hjem landskab. Langt den bedste løsning er at taske afklippede græs , så du kan distribuere de indsamlede frø i et sikkert sted.
Kompost hvis du tør

sikreste måde at komme af afklippet græs indeholder johnsongrass frø er at brænde dem eller behandle dem som almindelig skraldespanden eller grønt affald . Hvis du gør det , men resulterer i et alvorligt tab af næringsstoffer og organisk stof, som mange boligejere , især gartnere, foretrækker at undgå . Et alternativ er at kompostere det afklippede græs , men omhyggeligt styre din kompost bunke for at sikre ukrudtsfrø bliver ødelagt. Tre dage med temperaturer over 120 grader Fahrenheit er tilstrækkelig til at dræbe johnsongrass frø , men kompostbunken skal vendes flere gange for at sikre alle de kompost materialer er udsat for disse temperaturer.
Bolster Good græs

En grundlæggende , men ofte overset , er tilgang til ukrudtsbekæmpelse simpelthen gør alt muligt for at fremme ønskelige græsarter . Denne fremgangsmåde er især vigtigt, når der beskæftiger sig med johnsongrass i en græsplæne , fordi herbicider er upraktisk , når de forsøger at fjerne en flerårig græsarter , der har angrebet en græsplæne fuld af andre flerårige græsarter . Vedtage slåning, vanding og gødskning praksis foretrækkes af de ønskelige arter i din græsplæne , især praksis - såsom hyppig tæt klipning - . Der er skadelige for johnsongrass
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com