# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Lawn Basics >>
Landskabspleje for en lille Slope
Små skråninger giver visuel interesse i en gård , men de kan også være en udfordring til liggende . Græsslåning på en skråning er vanskeligt, hvis ikke farligt , og erosion er et problem. Vælg planter, der trives i bakkede områder for god dræning , samt ekstra sollys. Medtag sten eller tømmer til din lille skråning landskab for at slå et problem plet i et knudepunkt af din ejendom. Ting du skal
Målebånd
Skovl
Rake
Buske
Stauder hoteltilbud Groundcovers
Landskabspleje sten
Knust lavasten myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Vurdere størrelsen af skråningen og jordtypen det har. Bemærk mængden af ​​sol hældningen modtager og eventuelle dræning spørgsmål i bunden.
2

Måle længden og bredden af ​​det areal, for at bestemme størrelsen af ​​sten og planter, der vil arbejde på stedet .
3

Ryd hældningen af ​​græs , ukrudt , klipper, rodsystemer og sandede områder. Bland omkring 3 til 4 inches af indfødte muld i skidtet , hvis du planlægger at landskabet skråningen med både planter og klipper. De gode bakterier og tilsat næringsstoffer vil øge planternes vækst .
4

Vælg lav vedligeholdelse planter, der vil trives på skråningen s vækstbetingelser. Buske , stauder, groundcovers og træer vil forhindre erosion , når deres rodsystemer udvikle sig.
5

kimplanter og buske på skråningen , i henhold til deres dybde og afstand retningslinjer. Placer de største træer og buske nær bunden af ​​skråningen. Mark hver plante med en stav eller træ pind , så du ikke ved et uheld begrave det under en klippe.
6

Saml landskabspleje sten i forskellige størrelser til at bevare jord og tilføje visuelle appel til skråningen . Placer de største sten på bunden ; du får brug for et par mellemstore og små sten til at placere langs skråningen.
7.

Arbejde fra bunden af skråningen op, når indstillingen sten på plads. Bury hver sten omkring 6 inches i jorden for stabilitet, og for at give landskabet et naturligt look. Opret en tekstureret design ved at arrangere sten i forskellige størrelser og former nærheden af ​​hinanden.
8

Tryk på hver sten for at kontrollere, at det er sikkert . Bury sten dybere ned i jorden , hvis de skifter.
9

Spread knust lavasten mellem klipper og planter til at hæmme ukrudt og fastholde fugt , uden at udhule skråningen.


Hus Have © have.989214.com