Hvordan du udskifter en WORX GT Linje
Worx GT er en batteridrevet ukrudt trimmer, der bruger en standard spole fyldt med en dobbelt -helix trimmer linje at skære. Trimmeren anvender en bump - foder system, der giver brugeren mulighed for at trykke trimmerhovedet fra jorden at fodre ny streng. Efter spolen løber tør for streng, skal du genindlæse den, før du kan bruge trimmeren igen . Ting du skal
Scissors
Dobbelt helix streng myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tryk ind på udløsertapperne , der er placeret på siden af ​​trimmeren hoved ved enden af ​​akslen ; disse faner holder spolen på plads.
2

Træk spolen fra trimmerhovedet og fjerne eventuelle rester snor fra spolen.
3

Skær to stykker af dobbelt- helix WORX streng til længder af 25 meter med en saks .
4

Feed spidsen af ​​en streng i det hul, der er placeret på den indvendige kant af spolen og derefter fodre snor omkring spolen i retningen angivet ved pilen i toppen af ​​spolen ; stoppe, når du har 6 inches tilbage afvikles . Tryk på den resterende streng i fanen på spolen kant.
5.

Placer den anden streng i det andet hul , og derefter trække den , som du gjorde den første streng.
6

Skub spolen tilbage på trimmer akslen. Placer dækslet over spolen og derefter fodre strengene gennem hullerne på siderne af dækslet. Snap dækslet på plads, og træk derefter hårdt på strengene at frigøre dem fra den side af spolen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com