Hvad skal man gøre, når en Weed Eater vil ikke arbejde på Full Throttle
Weed Eaters drevet af gas arbejde med en lille , to -takts motor, der skal vedligeholdes korrekt for korrekt udførelse . Hvis Weed Eater ikke fungerer godt, når gashåndtaget er fuldt ud engageret , kunne en række faktorer være ansvarlig . Hvis man undgår en tur til plæneklipperen butik er en prioritet for dig , så prøv at finde årsagen til problemet , og se om det er en du selv kan udbedre . Afgiver varme og udstødning Issues

fuld gas , din Weed Eater motor producerer en masse varme . Denne varme kan forårsage metal motorkomponenter at ekspandere , hvilket fører til potentielle befæstelser problemer eller endog revner i motorhuset , hvilket kan forårsage pludselige boder og fiaskoer. Kontroller boltene hele din motor og efterspændes om nødvendigt. Hvis der er hyppig knaldende fra udstødningsporten , kan du blive nødt til at erstatte din udstødningsventil så godt. En måde at diagnosticere varme-relaterede problemer er at give Weed Eater en hvile og se, om motoren begynder at arbejde igen, når den er afkølet.
Stuck Throttle

Sluk for motoren og undersøge din gasspjæld omhyggeligt for tegn på skader eller blokeringer. Hvis gashåndtaget ikke åbner hele vejen, kunne det være låst eller låsemekanismen kunne være fastklemt . For at forhindre dette i at ske, renses grundigt gashåndtaget område og erstatte eller løsne låsen, hvis det er nødvendigt. Debris kan blive fanget i gashåndtaget og potentielt marmelade det, så altid holde gashåndtaget ren og tør din starter komponenter ned efter hver brug.
Air Issues

problemet kan ikke være gashåndtaget på alle. Hvis du aldrig har udskiftet dit brændstoffilter , kan brændstoffet skal bakkes op eller for snavset til at fungere korrekt. Ligeledes, hvis du ikke har taget ud og renset din luftfilter enhed endnu, luften måske ikke flyder korrekt at skabe den nødvendige luft /brændstofblanding at motoren behov. Tør luftfiltret med varmt sæbevand for at fjerne støv og snavs , så prøv at bruge din Weed Eater igen.

Fuel Issues

Weed Eaters bruge to - knallerter , der har brug for en blanding af gas og olie. Den forkerte type brændstof kan holde motoren i at fungere korrekt. Din Weed Eater bør give andre spor, der har en dårlig brændstofblanding , såsom hårde udgangspunkter eller ru kører. Ligeledes vil et dårligt tændrør holde motoren i at køre uanset hvilken holdning gashåndtaget er i. Du kan få brug for at rengøre, justere eller udskift tændrøret at gøre det arbejde . Hvis dette mislykkes, kan dit problem være en anden del af tændingen sekvens , der kræver en nærmere , professionelt udseende.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com