# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> havemøbler >>
Sådan Farv Redwood
Redwood har en attraktiv , varm, rød farve, men med eksponering for de elementer , kan det mørkere og ser slidt ud . Du kan gendanne træet ved at anvende en redwood plet , når du forsegle den. Selvom redwood modstår forringelse fra fugt og insekter , vil træet svulme op og trække sig , hvis det bliver alt for våd, hvilket øger risikoen for revner. Forsegling og farvning vil beskytte din redwood , så du kan nyde det længere. Ting du skal
Sandpapir
Trinatriumphosphat (TSP )
Nylon børste
Træ sealer
Paintbrush
Redwood plet
Stain applikator pad
Vis Flere Instruktioner
1

Clean gamle redwood ved at børste en opløsning af trinatriumphosphat (TSP ) og vand , blandet som anvist på TSP kassen. Skrub med en nylon - børste , der fokuserer på farvede pletter, men vask hele elementet . Skyl TSP løsning med en vandslange og lad elementet tørre helt.
2

Sand ned nogen ru pletter på overfladen af ​​din redwood med 220 sandpapir korn , medmindre du ønsker en grov finish såsom på et hegn eller på redwood sidespor. Mest redwood møbler og gelændere skal være glat .
3

Brush på en plet -blokerende træ sealer. Også kaldet en slibning sealer , er denne væske absorberes i korn af redwood og forhindrer træets naturlige harpiks i at sive ud og misfarve den nyligt farvede element. Anvend som anvist på beholderen og lad opløsningen suge ind i træet og tør.
4

Påfør redwood pletten med en pensel eller en plet applikator pad. Brug lange slag i samme retning som årerne. I modsætning til andre pletter , redwood pletten er semiopaque og du vil ikke tørre det af . Coat hele elementet med en ansøgning.
5.

Gentag farvning proces, hvis du ønsker mere dækning efter den første anvendelse af pletten tørrer at røre ved.

Hus Have © have.989214.com