Kørselsvejledning til Switch en Daybed til en fuld- størrelse Toddler Bed
Den investering, du foretager i en cabriolet krybbe til dit barn vil spare dig penge på nye møbler , som din lille vokser. Konverter krybbe til en daybed med en sengehest at overgangen dit barn ud af krybbe . Overgang fra daybed til en full-size seng er det næste skridt i væksten processen. Korrekt konvertere sengen er vigtig for dit barns sikkerhed . Sengehesten og ben er en del af en seng overgang kit med nogle krybber. Tjek din krybbe producent for at være sikker på at du har alle de nødvendige dele . Ting du skal
unbrakonøgle
Skruetrækkersæt
bed skinner og ben myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sæt madrassen til side. Fjern de to Allen bolte eller skruer i hver ende af daybed sengehest . Placer skinnen af vejen .
2

Fjern de otte skruer eller bolte bageste stationære side. Der er to skruer eller bolte på hver ende på toppen og bunden af ​​skinnen. Indstil den stationære skinne til side.
3

Løft madras fjedre ud af holderne for at fjerne madras platform. Anbring de to endeskinner til side for at samle fuld størrelse seng.
4

Sæt den ene sæt ben på hver side af den højere sengehesten ved hjælp af bolte eller skruer , der følger med benene. Dette vil være den hovedgærde. Fastgør det andet sæt ben til den korteste side skinnen på samme måde . Dette vil være trinbræt .
5

Vedhæft en seng jernbane til den ene side af hovedgærdet , sikring ved at trykke ned i de voksende pladser, indtil det låses fast. Gentag processen for at fastgøre den anden jernbane til den modsatte side af hovedgærdet .
6

Fastgør trinbrættet til sengehesten på samme måde , at skubbe ned, indtil de låser ind i åbningerne . Placer madrassen indstillet på sengen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com