# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Bredden af ​​Queen og King Size Madrasser
Valg af en madras kræver et valg af omkostninger og madras størrelse. Udvælgelse vil også afhænge af dit valg af stil og brand siden , i de fleste tilfælde vil stil og mærke har en større indflydelse på prisen end størrelse. I de fleste stilarter , vil alle større, king-size muligheder være tæt i pris, mens de mindre , dronning størrelse vil være billigere . Dronning

queen size madrasser er 60 inches lang og 80 inches lang. Dronning størrelse er 6 inches bredere og 6 inches længere , at en standard fuld størrelse madras . Queen-size madrasser er generelt billigere end king-size madrasser i samme stil.
Konge

En standard king-size madras er 76 inches lang og 80 inches lang. Boksen foråret for en king-size seng består normalt af to Twin XL box fjedre holdes sammen af ​​sengerammen . En king -size madras koster typisk omkring 50 procent mere end en queen-size madras i samme stil. Dækker mærket " king-size " er lavet til at passe denne størrelse madras .
California King

Californien konge madras er smallere og længere end en standard konge madras. Den måler 72 inches lang og er 84 inches lang. Den californiske Kongen er længere madras kommercielt tilgængelige, så det er særligt velegnet til højere personer . Boksen foråret for denne stil , ligesom en standard konge , kommer i to halvdele at gøre at flytte lettere.
Split konge

Et split konge er en konge - size seng lavet ved at kombinere to madrasser. Det mest almindeligt tilgængelige konfiguration passer standard king size dimensioner. Twin XL madras er nøjagtig halvdelen af ​​bredden af ​​en standard konge og er en almindelig madras størrelse. Konfigurationer , der matcher de dimensioner af en California king er tilgængelige, men sværere at finde. Et split konge madras sæt er meget nemmere at bevæge sig fra det ene hus til det andet , og giver mulighed for at opdele sengen i to singler.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com