Gør det selv Window Replacement med stuk Siding

Windows på en stuk hjem skal muligvis udskiftes fra tid til anden forskellige årsager, herunder forbedre et hjem energieffektivitet eller udseende. Dog vil du nødt til at fjerne områder af stuk at lette fjernelsen af ​​det gamle vindue , og derefter lappe eventuelle skader på stuk efter at vinduet er udskiftet. De nye stuk patches får brug for to lag - en base , og den anden en tyndere efterbehandlingsovertræk som på behørig vis obligationer og matcher den oprindelige stuk
Ting du har brug
Prybar
Hammer
Nails <. br > skruemaskinen
Skruer
Udskiftning vindue
Level
Aerosol vindue isoleringsskum
Pre- mixed stuk
Trowel
Silikone vindue caulk
håndholdt vand sprayflaske
Instruktioner
1

Fjern vinduet skal udskiftes. Dette kan indebære blot skrue den og adskillelse rammen eller ved hjælp af en hammer og brækjern for at fjerne det fra vinduesrammen sidekarm. Dette er hvor stuk kan blive beskadiget eller fjernet. Indstil det gamle vindue til side eller smide væk efter omstændighederne.
2

Placer det nye vindue i midten af ​​dette åbne vindue karmen og vedhæfte i henhold til fabrikantens anvisninger , bruger nogen shims , som er nødvendige for at gøre det niveau og stram. Spray skum vinduet isolering omkring vinduet ramme, hvor den møder sidekarm. Lad dette skum kur før vigende pr retninger.
3

Skær overskydende tørret isoleringsskum og ren omkring dette område. Sand og støv fra områder, hvor den nye stuk vil blive anvendt .
4

Påfør matching forblandet stuk med murske hvor det er nødvendigt . Scoop materialet på den flade kant af murske og sprede det over overfladen , hvor stuk er blevet beskadiget under fjernelse og installation af vinduet. Float den nye stuk med trækbrættet i de områder, som repareres , hvilket efterlader en glat overflade til den sidste finish pels. Tillad denne base coat hærde i mindst én dag eller mere afhængigt af vejrforholdene . Tåge disse områder med vand flaske på mindst to separate lejligheder til at tillade materialerne til at binde ordentligt som de helbrede .
5

Anvend den tyndere (1/8 tomme eller mindre) top coat med murske ved en skarp vinkel , udtynding det ind i den eksisterende stuk . Match tykkelse og udseende, herunder tilføjelse af enhver hvirvlende eller kamme som nødvendigt , for at ligne den gamle stuk .
6

Lad stuk til at helbrede fuldstændigt. Hærdetider vil variere afhængigt af tykkelsen af ​​det nye stuk , temperatur, luftfugtighed og andre vejrforhold . Caulk eventuelle huller eller huller, hvor den nye stuk opfylder vinduet.

Hus Have © have.989214.com