Forskellige stilarter af Windows
Windows kan være både utilitaristisk og dekorative. De lod i lys og luft og isolere værelser fra varme og kulde. Windows kan være en arkitektonisk omdrejningspunkt omkring hvilken de øvrige elementer i et rum drejer . De kan være klædt at afspejle eventuelle d é cor og kommer i mange former og størrelser til at matche stilen i dit hjem . Dobbelt - og Single- Hung

Denne stil vindue er ofte forbundet med Cape Cod og kolonial arkitektur . De er ofte , men ikke altid , længere end de er brede, og store ruder af glas på både bund og top ofte er opdelt i mindre sektioner , hvilket gør vinduet multi- sprossede . En dobbelt -hang vindue åbnes ved at skubbe den nederste rude op eller den øverste rude ned , mens en enkelt -hung vinduet kan kun åbnes fra bunden , mens toppen forbliver stille.
Casement

Denne stil vindue også kaldes en roll -out eller en krank -out vinduet på grund af den måde, den åbner . Denne type vindue har hængsler på siderne og åbner ud snarere end op som en dobbelt -hang vindue. Sidehængte vinduer stikker ud fra ydersiden af ​​huset, når de er åbne. De generelt åbnes ved at dreje et håndsving , men de kan også blive skubbet åben . Casement - stil vinduer er den ældste form for oplukkeligt vindue .
Markise

Markise vinduer ligner sidehængte vinduer . Denne type vindue er hængslet i toppen snarere end på siderne , men som en sidehængte vindue åbner udad og kan skubbes eller forkrøppet åben . De kaldes fortelt vinduer , fordi når de er åbne, de blokerer regn fra at komme ind i huset meget på samme måde som en markise gør. En anden type fortelt vindue kaldes en tragt vindue. Det er hængslet ved bunden og åbner i stedet for ud . Du vil ofte se hopper vinduer i kældre eller over andre vinduer , hvor de er nævnt som agterspejl .
Sliding

Denne stil vindue dias åben horisontalt i stedet for vertikalt ligesom det dobbelte vindue . Men , som en dobbelt -hang vindue , begge sider kan åbnes i et dobbelt -slide vindue, mens i en enkelt slide vinduet åbnes kun den ene side. Den anden er fast ligesom et enkelt -hang vindue .
Fixed

Denne type vindue gør ’ t åben . Faste vinduer kan ske til næsten enhver form og størrelse , og du ofte se dem i A -frame hjem og moderne hjem med vindue vægge.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com