Sådan installeres Impact Windows i træramme Huse
Impact vinduer modstå bryde , når de rammes med flyvende vragrester , som i en tornado eller en orkan, gennem brug af både hærdet glas og laminat film. Selvom disse vinduer stadig vil bryde hvis ramt hårdere end de er normeret til , vil de ikke splintres. Før du begynder dette projekt skal du vælge en effekt vindue, der vil passe ind i det gamle vindue barske åbning for at undgå at udføre eventuelle strukturelle ændringer i dit hus. Køb en indvirkning vindue på din lokale home builder levering butik . Ting du har brug
brækjern
Utility kniv
Bajonetsav Salg Level
Træ shims
2- tommer skruer
Bor
Phillips kørsel bit
Silicone caulk
caulk pistol myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Løft bunden vinge op for at åbne det gamle vindue . Hold fast i rammens nederste kant og give det en hurtig slæbebåd ud af side jambs . Sæt den nederste vinduesramme side. Sænk den øverste vinduesramme et par inches . Hold fast i rammens øverste kant og trække den ud af side jambs . Indstil den øverste vinduesramme side.
2

Indsæt et brækjern bag den indvendige støbning sikret omkring vinduets omkreds. Brug brækjern for at fjerne støbning. Gå udenfor og gentag dette trin med nogen ydre støbning. Du har måske brug for at skære gennem nogle caulk med en hobbykniv før den udvendige støbning kommer gratis .
3

Montér en bajonetsav klinge mellem den gamle vinduets ramme og den ru åbning. Skær igennem alle de søm og skruer, der holder rammen på plads. Løft forsigtigt rammen ud af den ru åbning.
4

Løft vinduet virkning i den ru åbning og centrere det . Spørg en ven til at holde vinduet på plads udefra , mens du vender tilbage indeni. Sæt et niveau på vinduets vindueskarm. Indsæt træ shims under nogen lave områder for at løfte dem op og niveau vinduet effekt i åbningen.
5.

Indstil niveauet mod en af ​​konsekvenserne vinduets side jambs . Indsæt træ shims cirka 2 inches fra virkningen vinduets øverste venstre hjørne for at udfylde hullet mellem vinduet og den ru åbning og hjælpe med at holde vinduet lod. Kør en 2-tommer skrue gennem vinduets ramme og ind i den ru åbning ved hjælp af en boremaskine og Phillips kørsel bit.
6

Åbn og luk vinduet virkning for at sikre det fungerer gnidningsløst . Indsæt træ afstandsstykker langs vinduets sider , ca 4 til 6 inches fra hinanden . Kør en 2-tommer skrue gennem vinduesrammen ved hver shim sted at holde vinduet i den ru åbning.
7.

Score hvert træ shim , hvor den strækker sig forbi den ru åbning med en hobbykniv . Bøj shims til at bryde dem.
8

Placer en tube silikone caulk ind i en caulk pistol og afbrød spidsen med en hobbykniv . Påfør en stribe caulk omkring vinduet fra det ydre side at udfylde eventuelle huller mellem vindue virkning og ru åbning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com