Hvordan du tilslutter en værelse ud til The Roof
Når du tilslutter et værelse ud på taget af et eksisterende hus , udseende er lige så vigtigt som et solidt bygget struktur. Helvedesild og taghældning nødt til at blande ind i det eksisterende tag, så tilføjelsen ser ud til at være en del af det oprindelige design og ikke en afterthought.You skal udgøre en forbindelse, der vil holde indersiden af ​​huset helt tør. Den højderyg bestyrelse og spær i rummet tilføjelse vil strække sig over indtil de rører de eksisterende roof.Things du har brug
Nylon String
kridtstreg Salg Level
Lumber
Nails
Framing Square
pyntede materiale
Blinkende
Tagdækning cement
helvedesild myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Bestem taghældningen på det eksisterende hus . Hvis det er muligt at bruge den samme tonehøjde på værelse ud .
2

Opsætning og søm på plads så mange spær som muligt, og den højderyg bord på værelse ud . Brug afstivning til at holde dem på plads. Gør højderyg spær niveau og udvide det over mod det eksisterende tag i videst muligt omfang .
3

Placer en søm og vedlægge en snor til toppen af ​​højderyggen bord nær den yderste kant af værelse tilføjelse. Tag den anden ende af snoren til den eksisterende tag . Sight ned snoren og flytte det op og ned, indtil det næsten rører højderyg bestyrelse værelse ud . Træk i snoren meget stram at fjerne afskalninger og ikke lade strengen bøje ved at berøre den eksisterende struktur. Placer en søm i eksisterende tag på dette sted og wrap snoren omkring det flere gange for at sikre det på plads. Anvende samme procedure i midten af ​​spær og på bunden af ​​taget, på begge sider af taget.
4

Chalk en linje på eksisterende tag fra toppen af højderyggen bestyrelsen til bunden af ​​tagkanten , hvor sømmene holde strengene er placeret. Kontroller, at neglene er i en lige linje fra top til bund. Dette vil være dalen steder, hvor det nye tag vil opfylde det gamle tag.
5

Skub en 2 med 6 fods eller større stykke tømmer på det eksisterende tag under streng, der er knyttet til tag . Søm det på plads under de vedlagte strenge. Toppen af ​​bestyrelsen skal ikke skubbe strengen op ud af sted , men kun lige rører strengen. Bunden af ​​spær vil blive naglet til disse bestyrelser .
6

Forlæng højderyggen bestyrelsen og spær fra værelse ud over på det eksisterende tag . Fastgør dem til de nævn, der tidligere blev naglet på taget . Sæt spær med samme afstand hele vejen til slutningen.
7.

Fastgør pyntede materiale til toppen af ​​spærene . Udvid det over , indtil det rører de eksisterende helvedesild . Kridt en linje en tomme forbi dalen på det eksisterende tag og skære helvedesild hele vejen igennem til pyntede på denne linje.
8

Løft de eksisterende helvedesild fjerne nogle negle, hvis nødvendigt, og skub blinkende flere inches nedenunder de eksisterende helvedesild . Nail den blinkende sparsomt på den yderste kant væk fra dalen . Løft helvedesild og placere tagdækning cement under kanten af helvedesild . Vær sikker på at dække hver centimeter fra top til bund med cementen.
9.

Dæk værelse ud med helvedesild og underlag , hvis det ønskes . Trim helvedesild i dalen til at matche det eksisterende tag.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com