Pea sten indkørsel Idéer
Pea sten , ofte kaldet ært grus , er en af ​​de mere almindelige typer af dekorative grus fundet på indkørsler og gangarealer . Det består af små , ​​glatte småsten, normalt omkring 1/2 tomme i diameter , der kommer i flere farver. Ært grus får sin form og farve ved at blive dannet i årevis i floder og vandløb . Mineralerne i vandløb ændrer grus farve og friktion for at blive rullet sammen ved vandet gør grus glat . Når du beslutter at sætte ært grus i din indkørsel , er der nogle design ideer , du bør overveje . Base Layer

Efter år med at blive komprimeret af køretøjer i din indkørsel , ært grus vil begynde at blive komprimeret i jorden. Du kan få brug for at genopfylde din indkørsel med mere ært grus hver tre eller fire år. Ært grus kan koste omkring $ 1 pr kvadratfod , ifølge John Wagner, skribent for This Old House hjemmeside, så genopfylde din ært grus indkørsel kan blive dyrt . En måde at gøre din indkørsel holder længere , er at lægge et lag af større sten i som en base lag og derefter sætte din ært grus oven på basen sten. Brug et forhold på 1 tomme af ært grus til hver 2 inches af sten .
Quartz

Du kan tilføje et dekorativt udseende til din ært grus indkørsel ved at blande i små stykker af kvarts . Quartz er en anden naturligt forekommende dekorative grus , der funkler som diamanter i sollys. Den flerfarvede ært grus og funklende kvarts sammen kan gøre for en interessant indretning i din indkørsel .
Kant

Pea grus indkørsler gavn af en højere kant , fordi den glatte sten dispergere lettere end mere groft grus . For at holde din ært grus indkørsel indeholdt og at opretholde en sammenpresset konsistens , der er lettere at gå og køre på , skal du bruge højere kantning såsom træ eller murværk fliser til at omringe din indkørsel . Trykimprægneret bjælker gøre ideelle ært grus kant som bjælker er bløde nok til at tillade grus til at bevæge sig naturligt , men høj nok til at holde grus indeholdt .
Grading

En ært grus indkørsel er godt for dræning , fordi ært grus giver vand til at flyde frit , i modsætning til asfalt eller beton , som ikke tillader vand at passere igennem og skabe afstrømningen der kan flyde mod dit hjem . Når du designer din ært grus indkørsel , sørg for at det er kåret væk fra dit hjem og mod kantstenen. Dette vil lade vandet flyde sikkert væk fra din foundation og beskytte din landskabspleje så godt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com