Hvad er en lukket fond i et hus
? Når man bygger et hus eller en anden struktur , skal det sidde på et solidt fundament. Fonden yder den nødvendige støtte til udvendige og bærende vægge . Entreprenører bruger forskellige fonde eller foundation kombinationer baseret på den arkitektoniske udformning af huset, de strukturelle komponenter af den jord, hvor huset sidder , og om webstedet er fladt eller på siden af ​​en bakke. Lukket Foundation

Sokler består af beton eller murværk under overfladen af webstedet støtte de udvendige fundament vægge på en lukket fundament. Fundamentet mur omgiver bygningen omkreds og strækker sig til første sal, helt lukke fundamentet i. I hævede fundamenter, ventilationskanaler periodisk placeret omkring fundamentet give området til at trække vejret . I slab fonde , huset sidder direkte på pladen selv eller undertiden på en stilk mur , som er en lille mur bygget op fra betonpladen .
Kældre Walls

Basement vægge strækker sig under karakteren af jorden og fungere som fundament vægge , hvorpå huset sidder . Også betragtes som en lukket fond , fordi væggene strækker sig helt rundt omkredsen af huset og vedlægge fundamentet. Sommetider adgang til kælderen er tilgængelig fra udvendige trapper , der fører til en under -grade kælder dør. En del af kælderen kan være over lønklasse et par fødder , afhængigt af den arkitektoniske udformning af huset.
Stem Wall Foundation

En anden form for en lukket fundament bruger en stilk mur fundament på bygningens omkreds men omfatter post eller mole støtte under huset på centrale matematisk beregnede steder. Ingeniører fuldføre beregninger til fastsættelse af , hvor molen eller post- støtter skal ske . Piers eller sende støtter er lavet af træ eller murværk . I disse tilfælde kan stilken væggen være et par inches eller få meter i højden . Vents er strategisk placeret til at tillade ventilation under huset .
Open Foundation

Gåture langs kysten , har du måske mulighed for at se en åben fundament. En åben fundament giver et komplet overblik under huset , medmindre lukket af gitter eller vægge . Den første sal af huset eller struktur sidder over lønklasse understøttet på pæle eller moler placeret på konstruerede og matematisk beregnede positioner for korrekt bærende . Et hus bygget på bropiller eller pæle kan også vises på den side af en bakke, hvor klassificeringen ikke tilrådes. Moler og pæle er lavet af stål, træ eller murværk .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com