Sådan Grow Brogede hortensia i North Carolina
North Carolina omfatter amerikanske landbrugsministerium plante hårdførhed zoner 6 til 8 En plante, der klarer sig godt i dette område er den brogede hortensia ( Hydrangea macrophylla " Variegata "), som vokser i USDA zoner 6 . gennem 9 . hortensiaer nå højder på 6 meter og har lys rosa og lilla brogede blomster. Brogede hortensiaer er træagtige planter og vokser bedst i forestlike forhold. Ting du skal
Humus
Shovel
Beskæringssaks
Syre -rige gødning myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Forbered jorden til plantning af hortensia . De bjergområder, i den vestlige del af staten har typisk mere sur jord gunstige for broget hortensia vækst. Tilføj humus til jorden for at øge surhedsgrad og ler på områder som det sydlige Piemonte, som har tungere lerjord , og de kystnære områder , som er for det meste sand . Indarbejd humus grundigt med skovl til at skabe en lerblandet og veldrænet seng til udplantning.
2

Vand nyplantede hortensiaer så jorden er fugtig i mindst det første år , for at sikre, at de anlæg vil modtage tilstrækkelig fugt til rodvækst . Vande jorden , indtil den er fugtig , men ikke mætte . Medmindre der er tilstrækkelig nedbør til at gøre arbejdet for dig, vande planten en gang om ugen . Hvis dit område oplever ekstremt varme forhold , vand to gange om ugen.
3

Let beskære den brogede hortensia efter at den er færdig med blomstrende at opretholde formen af anlægget. Brug beskæresakse til at fjerne eventuelle døde materiale og til at fjerne grene, der strækker sig ud over den naturlige form af busken .
4

Påfør en syre -rige gødning i det tidlige forår til at fremme en stærk vækst og blomstre produktionen. En langsom frigivelse gødning kan også anvendes; dog vil en syre -rige gødning hjælpe med at opretholde surhedsgrad i jorden som hortensiaer tørster.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com