Sådan Grow Dendrocalamus giganteus
Dendrocalamus giganteus , en kæmpe bambus sort, er hjemmehørende i Asien . De stokke kan nå op til 100 meter høje , så vælg plantning webstedet omhyggeligt. Denne bambus vil reproducere gennem løbere , udvikle tætte bevoksninger eller klumper , hvor du plante dem . Arten er lav vedligeholdelse, og vil trives , når det gives nok vand og venstre til grow.Things du har brug
Vand
Træ chip barkflis
Bambus gødning myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Vælg en plantning websted, der har godt afdrypning , frugtbar jord med en neutral pH-værdi. Webstedet bør få delvis sol , hvilket er fire til seks timer dagligt. Dendrocalamus giganteus trives i områder, der får omkring 40 inches af regn om året.
2

Løsn jorden til en dybde på 12 inches med en have rorpind, og rive det, så overfladen er jævn. Gør dette i foråret, når temperaturerne er støt 70 grader Fahrenheit.
3

Surface sy frøene ved at placere dem på toppen af ​​jorden, 3 til 5 meter fra hinanden. Hold jorden fugtig under spiring , hvilket kan tage op til seks måneder.
4

Lå en 3-tommer lag af flis barkflis på jorden omkring bambus planter til at hjælpe jorden bevare sin fugtighed niveau . Vand ofte nok til at holde jorden fugtig , men ikke gennemblødt. Hvis du får nok regn til at opnå dette , supplerende vanding er ikke nødvendigt.
5

Påfør en bambus gødning til jorden omkring bunden af ​​planten to til tre gange om året , ifølge anvisningerne på pakken. Vand gødningen i jorden.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com