orkideer & Myrer
Orkideer, ligesom enhver anden plante, er modtagelige for skadedyr og sygdomme. Disse prydplanter kan have en hel håndfuld af skadedyr , som omfatter myrer , at regne med. Fælles husstand myrer kan angribe din orkideer . Forebyggelse andre skadedyr fra invaderer din orkideer er vigtigt at gemme dine planter fra disse sultne gener . Fælles Skadedyr af Orchids

Nogle af de almindelige skadedyr , der angriber orkideer omfatter bladlus, spindemider , cikader , blad minearbejdere, uldlus , bløddyr , skjoldlus , thrips og snudebiller . Blandt disse skadedyr , myrer er de mest fremtrædende . I de fleste tilfælde kan tilstedeværelsen af ​​myrer i din orkidé potter også indikere tilstedeværelsen af ​​bladlus. Bladlus tiltrække myrer , fordi de elsker at spise bladlus ' honningdug -lignende ekskreter . Ifølge et hold forskere fra Imperial College London, Royal Holloway University of London og University of Reading, myrer ødelægge bladlus vinger til at holde dem i nærheden af ​​deres koloni som kilder til mad .
Hvorfor myrer som orkideer ?

Ligesom de fleste blomstrende planter , orkideer har nektar . Nektar giver mad til insekter og skadedyr engang får chancen for at bebo orkideer ' blomstrer som værter. Bladlus har en tendens til at spise mere, end de kan fordøje , hvilket får dem til at udskille ofte som et direkte resultat af fordøjelsesbesvær . Myrer lever af honningdug ekskrementer ; Derfor har dette etablerer det symbiotiske forhold mellem myrer og bladlus. I de fleste tilfælde har de sameksistere og gensidigt bebor deres orchid værter. Disse bladlus ikke bare bo og dvæle - de formere sig , især i varme, tørre klimaer. I nogle tilfælde myrer selv besætning , beskytte og sikre ynglepladser for bladlus at sikre deres fødekilde . Vide, hvordan at forhindre udbrud af bladlus kan hjælpe med at kontrollere mulige redebygning for disse myrer i orkide potter.

Korrigerende foranstaltninger

generel og fuldstændig anvendelse af organisk insekticider kan hjælpe med at fjerne myrer fra din orkideer . Sprøjtning lunkent vand eller vaske inficerede områder med insektbekæmpelsesmidler sæbe vil fjerne bladlus og i sidste ende eliminere ant angrebets . Prøv at tilføje mariehøns til dine orkideer at fjerne bladlus ; de er bladlus naturlige rovdyr. Sukker -baserede agn fælder vil også hjælpe udslette hele kolonier af myrer og bladlus. Men den bedste måde at fjerne disse skadedyr er med jord drenching eller ved ompotning angrebne orkideer, som er stærkt anbefales at sikre, at orkideer ikke vil lide af jord medium opdeling.
Andre overvejelser

Myrer ikke forårsage meget skade på orkidé selv; men de kan stikke mennesker, og hjælpe med at opdrætte andre skadedyr. Adresse indikationer af ant skadedyrsangreb snarest muligt . I de fleste tilfælde , er det stadig langt mere fordelagtigt at anvende forebyggende foranstaltninger i forbindelse med ant skadedyrsangreb. Regelmæssig inspektion kan forhindre angreb længe før den starter. Start med at samle op døde blade , fjerne døde planter og isolere angrebne planter . Da myrer har en måde at overføre fra et inficeret plante til den anden , tillade rigelig bænk plads i mellem hver potteplanter orkidé plante . Endelig vil sprøjtning eller anvende ant mordere omkring omkredsen af dit hjem forhindre myrer i at komme ind i dit hjem og nå dine potteplanter indendørs orkideer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com