Må Bromeliads Die efter blomstring
? Medlemmer af ananas familien, bromeliads gøre givende stueplanter på grund af deres farvestrålende løv , prangende blomsterstilke og dramatisk roset formular. De fleste bromeliads vokser som epifytter på grene eller på klipper i tropiske og subtropiske klimaer , ved hjælp af luftrødder at knytte til den voksende overflade. Bromeliad blade indsamler næringsstoffer fra luften eller fra efterladenskaber , der indsamler i tanken dannet af de centrale blade. Med nogle få undtagelser , bromeliads blomst én gang og derefter dø. Blomstrende

Det tager fra et til flere år for bromeliads at nå blomstrende størrelse , afhængigt af arten . I mellemtiden bromeliad blade er normalt interessant og farverig i sin egen ret, så blomstring er en bonus. Når bromeliads blomst, stilk er langtidsholdbare, ofte opretholde sig selv i flere måneder. Gradvist stilk vil begynde at miste farve, brune og visne. Du kan klippe det fra moderplanten for ordenssans .
Offsets

Efter stilk er færdig, stilken af planten producerer en til flere forskydninger i siderne eller base. Tillade, at disse forbliver på moderplanten , så længe det tager for dem at nå en tredjedel til halvdelen af ​​størrelsen af det modne moderplanten . Timingen og vækstrate af offsets kan variere . Fortsæt med at pleje moderplanten som sædvanlig , for at støtte udviklingslandene forskydninger. Når forskydninger begynde at producere deres egne luftrødder , er det et godt tegn, at de er modne nok til at blive fjernet fra moderplanten .
Formering

Plant de høstede forskydninger i en fugtig rode medium og vente på rødderne til at danne. Fortsæt med at pleje moderplanten , så længe du ønsker at høste yderligere forskydninger. Til sidst, vil moderplanten falde og dø. Podet forskydninger vil vokse og blomstre igen . Tiden til blomstrende afhænger af arten , men generelt er det et til tre år . Omsorg for forskydningerne som du gjorde den oprindelige moderplanten , holde vækstmedium fugtig. For bromeliads med centrale vandtanke , holde tankene fyldt med vand .
Langlivede Bromeliads

Nogle bromeliads dør ikke efter de blomstrer . Slægten Dyckia ( Dyckia arter) , hjemmehørende i Brasilien , omfatter strittende , farverige planter, der producerer rød, gul eller orange blomster på en tynd stilk , der kommer fra den side af anlægget i stedet for spidsen. De vokser på klipper eller i jorden. Hechtias ( Hechtia spp. ) Også vokse i jorden, og er hjemmehørende i tørre områder . De er bevæbnet med skarpe pigge langs bladene. Hechtias blomst gentagne gange , der producerer lange, tynde blomsterstilke fra siderne eller centre af planterne. Dyckias og Hechtias er hårdføre i USDA zoner 8 til 11 , med en vis variation afhængigt af arten .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com