Hvad pollinates Kaktus
? Selvom kaktusser er mest berømte for deres torne , producerer de også blomster. Kaktus ofte vokse i ekstreme miljøer, hvor mange andre planter og dyr ikke kan overleve. De udviklede kunstfærdige symbiotiske relationer med forskellige væsner sprede deres pollen , der udfordrer selv noget fundet med blomster af mere tempererede klimaer. Insekter

En af de mest almindelige og vigtigste , bestøvere af kaktus er bi. Forskellige biarter udvikle relationer med bestemte typer af kaktus , cross- bestøvende dem og ingen andre. Andre insekter hjælpe kaktus krydsbestøver . Hvepse er vigtige for denne proces. Sommerfugle , møl og biller alle spiller en vigtig rolle . Insekter bestøver kaktusser producerer ray -lignende blomster, som de fleste kaktus producerer. Nogle kaktus har specialiseret deres blomster tiltrækker bestemte former for insekter . Hollænderen pibe kaktus har blomster, der kun høg møl pollinates .
Fugle

Fugle er fælles bestøvere af kaktus . Cirka 2.000 forskellige fuglearter er involveret i processen . Kolibri er den mest betydningsfulde. De er tiltrukket af kaktus med farvestrålende blomster med har svage eller ikke-eksisterende dufte , som kolibrier har en dårlig lugtesans. Blomsterne er smalle nok, at kolibrier børste deres hoveder mod dem , når du sætter deres næb til foder. Det støver deres hoveder med pollen , som derefter børstes på næste blomst , de besøger.

Flagermus

Flagermus er vigtige kaktusser bestøvere. De går efter kaktus med store, hvide blomster formet som tragte og åbne om natten. Lang pløjet vampyr flagermus er de væsentligste bestøvere selv om andre , såsom langnæsede bat, spiller også vigtige dele.
Selvbestøvning

Et mindretal af kaktus er selvbestøvende. Nogle har både mandlige og kvindelige dele i samme blomst, hvilket betyder, at deres pollen ikke behøver at sprede sig. Andre kaktus sprede deres egen pollen mellem blomster på forskellige dele af deres krop. Men selvbestøvning ikke mulighed for en masse genetisk diversitet , og de fleste kaktus er selvstændige sterile. Dette forhindrer selvbestøvning og fremmer krydsbestøvning med andre kaktus .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com