Sådan Mix & Hvidere Beton
Mange sætter pris på den industrielle holdbarhed af beton , men tror ikke den naturlige grå tone vil opfylde deres æstetiske mål for et ydre eller indre rum. Heldigvis har en hel industri vokset omkring behovet for konkrete udsmykning løsninger og mange konkrete produkt leverandører nu give en række pulveriserede beton pigmenter. Lysere beton for at gøre det synes blødere og mere delikat, bruge hvidt pigment pulver. Du kan tilføje Pigmentpulveret direkte til beton under blandingen process.Things du har brug
Trillebør , spand eller betonblander
Shovel (ekstraudstyr)
Bor med gips - blanding bit ( valgfrit) hoteltilbud skærver
Sand
Cement
Hvid beton pigment myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

etablere en passende beton - blandekar . Muligheder for mindre mængder af beton omfatter en trillebør eller en spand. Bland beton med en skovl eller en boremaskine med et plaster - blanding bit. For større mængder , skal du bruge en automatisk betonblander med en stor, spinning tromle.
2

Vurdere de tørre ingredienser er nødvendige . Proportioner kan variere afhængigt af producentens anbefalinger , projekt specificitet og naturlige forhold; Men en fælles opskrift indeholder en del cement , to dele sand og tre dele skærver . Vurdere den nødvendige mængde af hvidt pigment pulver i forholdet angivet i de retninger . Ca. 10 lb pigment pr kubik yard af beton er typisk.
3

Tilsæt beton, sand og pigment pulver til blanding beholder eller blandetromlen og blend dem sammen. Hoteltilbud KAYAK 4.

Tilsæt cement til beholder eller blandetromlen .
5

Bland vand lidt efter lidt ind i de tørre ingredienser , indtil du danne en semi- tyk, men brugbar konsistens. Opret en konsistens , der ikke er så tyk, at den står op, men ikke så tynd, at det kører . For det ovenfor nævnte forhold , bruge cirka halv del vand .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com