Sådan bruges Abocrete at dukke op igen Beton
Når overfladen af en betonplade bliver udstenede , skaleret eller blot slidt med alderen er der ofte et valg , der skal foretages , om at udskifte hele flade eller dukke op igen på pladen. Udskiftning er dyrt og tidskrævende , hvilket fører til en plade , der er ude af drift i ugevis. Resurfacing med Abocrete , på den anden side , erstatter den beskadigede eller slidte overflade med en ny stærk lag af materiale, der er til rådighed til brug inden for få dage . Den resurfacing er billigere, indebærer mindre arbejdskraft og forlænger levetiden af ​​din eksisterende plade i årevis. Ting du har brug
Push kost
Kolde mejsel
Hammer
Beton affedtningsmiddel
Skrubbebørste
Vandslange
Todelt Abocrete epoxyblandingen
stor spand
Elektrisk boremaskine padle lidt med
Murværk sand
Murske myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Rengør betonoverfladen ved at feje væk enhver løs snavs eller affald med en push kost . Fjern eventuelle tilhugget beton fra området med en kold mejsel og hammer ved at placere mejsel klinge langs kanten af ​​den tilhugget stykke beton , så slående lederen af ​​mejslen med hammeren til at bryde chippen slukket helt. Skyl olie pletter på beton ved hjælp af et affedtningsmiddel og skurebørste , skyl betonpladen ren med en vandslange . Lad betonen tørre før resurfacing .
2

Bland de to dele af den Abocrete epoxy sammen ved at kombinere det fulde indhold af dåsen A med de dåse B i en stor spand . Bland epoxy i to minutter ved hjælp af en elektrisk boremaskine med en pagaj bit vedhæftet fil. Tilføj dobbelt så meget murværk sand , da der er epoxy til de blandede komponenter i spanden , og bland med pagajen så godt.
3

Vent mellem fem og 10 minutter som en induktion periode epoxyblandingen . Denne periode giver blandingen tid til at starte reaktionen processen og forhindrer epoxyen hærde ufuldstændigt .
4

Spred Abocrete på betonplade ved hjælp af flade af en murske . Opret et niveau lag af resurfacing materiale i den ønskede tykkelse . Lad Abocrete tørre i mindst to timer , før du rører overfladen efter påføring.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com