Sådan Cut Down & Spray Paint rigtige træer
Bortset fra træerne på den side af vejen med en spray - malet hjerte og to initialer i midten, ved hjælp af en spray maling på et træ kan være nyttigt for kunst eller byggeprojekter , der kræver frisk træ og en ny frakke af maling . Skære ned et træ og spray male det er en enkel proces , uanset anvendelsen til træet. Sikkerhed, mens skære træet ned er af allerstørste betydning , afhængig af træets størrelse , fordi det kan falde i den forkerte retning, hvis ikke skære properly.Things du har brug
Ax eller motorsav
Tabel
Spraymaling myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1 Skær træet ned med en økse.

underbød træet på et sted mellem en og to meter over bunden med en økse i en 45 graders vinkel . Chop flere nedskæringer på denne vinkel , derefter skæres ind i de 45 graders vinkel snit med lige vinkel , at 180-graders nedskæringer chip væk træet. Dette vil skabe en trekantet kile . Fortsæt denne procedure, indtil træet falder . Hvis du bruger en motorsav hold saven fast og skæres med den samme 45 graders vinkel og gøre lige snit til chip væk kiler af træet og lad det falde .
2 Skær træ i håndterbare stykker til at bringe tilbage .

Skær væltet træ i stykker , du kan bære tilbage til et brændeskur eller en anden placering til spraymaling .
3

Læg stykker af træ på et bord. Tag bark fra træet (hvis der er nogen) og glat træ med sandpapir . Tag papiret i hånden og gnid det på en hurtig, back -og-tilbage bevægelse i hele træet, så det er glat og forberedt til anvendelse af spraymaling .
4

Spraymaling træet . Følg anvisningerne på spray maling kan for korrekt anvendelse .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com