Hvor dybt at grave ud til at lægge asfaltudlæggere
?

Du har valgt et websted , et design og den slags og farve gårdhave brolægger , du ønsker at sætte i din værftet. Nu begynder anlægsfasen. Hver beslutning om din nye terrasse eller gangbro er vigtig, men det fundament du begynde med vil afgøre, hvor længe dit nye byggeri vil vare og den samlede succes af projektet. Bunden af ​​din terrasse eller gangbro kræver nogle forskning, før du afhente en skovl. Du bør vælge den type sand og grus til at lægge under din brolægger , før du begynder at grave. Du bør også have den type brolægger plukket ud , så dybden kan bestemmes .
Forberedelse

Fremstillingen af ​​din undergrunden og brolægger seng er meget vigtigt for projektet. Den samlede styrke af terrassen eller gangbro er afhængig af den rette forberedelse og placering af undergrunden og basismaterialer. Du vil gerne begynde med at markere det område, der skal brolagt og placere træpæle rundt i området. Sprøjtemaling området, der skal graves ud, er en nem måde at se grænserne for at grave. Før grave , så sørg for dit websted vil have ordentlig dræning og vil ikke holde vand , når pavers er indstillet. Du vil også nødt til at bestemme den mulige placering af underjordiske ledninger eller VVS , så disse kan undgås.
Dybde

Stav hjørnerne af dit websted, og udgrave den øverste jord og undergrund inden for satset med en skovl til en dybde på omkring 9 inches , afhængigt af dybden af ​​den valgte udlæggeren . De fleste pavers er 3- til 3 1/2- inches tyk. Udgravning vil give mulighed for et basismateriale på ca. 5 inches til at blive placeret i bunden af ​​den udgravede rende. Når du har udfyldt din udgravning , komprimere jorden og begynde at lægge grus. Fugte grus let med vand vil hjælpe komprimere det, som du lægger det ind på webstedet . Walking på tværs af grus vil også bidrage til at komprimere det. Fortsæt med at tilføje grus i lag , indtil basen er cirka 3 til 3 1/2 inches fra det ønskede niveau af den færdige kvalitet .
Compact

Du bliver nødt til at sætte 1-2 inches af indstillingen sand på toppen af ​​din grus for at hjælpe kompakt det yderligere og fastgør det til jorden. Udfylde eventuelle lave spots i din grus med ekstra sand og gentag, indtil dit websted er plan med et lille fald til dræning . Træd ikke på , kompakt eller tisser i sandet , efter at du er færdig med " screeding " --- betegnelsen for komprimering og nivellering din jord. Dit websted er nu forberedt og klar til dine fliser.
Begrænsninger Salg

Når du har foretaget din vellykkede grave og forberedt dit websted til dine brolæggere , ikke forsømme at planlægge kant begrænsninger , der vil holde din base og pavers fra at skifte fra alder og vejr. Du kan købe dine begrænsninger fra de fleste havearbejde centre . De er normalt en sort polymer eller plast. Du vil ønsker at sikre de begrænsninger langs kanten af ​​dine brolæggere og satse dem omkring hver 16 inches. Kørsel piggene ind i din forberedte basen under dine pavers i forskellige vinkler vil forbedre holdekraft af tilbageholdenhed til jorden. Under den korrekte dybde for din base vil holde dine begrænsninger og stave sikkert mod dine fliser.

Hus Have © have.989214.com