Hvordan man opbygger Fonden et buet Deck
" . Avanceret Deck Building" Curved dæk fonde kræver omhyggelig planlægning , som byggetilladelser afdelinger nøje kontrollere dit design for sikkerhed, notere forfatterne af Black og Decker Du kan få brug for hjælp fra en designer , arkitekt eller ingeniør til at skabe klare og præcise tegninger. Disse tegninger omfatter placeringen af ​​dine support stillinger og bjælker , og din tværbjælke spænder og afstand . Når du har en passende design plan , kan du følge standard dæk byggeteknikker til at skabe dit fundament , med nogle tweaks til bjælken installation. Ting du skal
træpæle
Hammer
Indlæg gravemaskine eller magt snegl
Gravel
Sonotubes
Bajonetsav
Vaterpas
Beton
Trillebør
2 -by- 4s
J bolte
Utility kniv
pæleforankring
Rachet bit
Bor og bit sæt
Chop oplevede
4 -by- 4 eller 6 -by -6 indlæg
galvaniserede søm
1 -by- 4s
gips skrue
Speed ​​firkantet
cirkulære eller bajonetsav
2-tommers dimensionelle tømmer
post- beam stik
Tværbjælke bøjler
Målebånd
Carpenters blyant
Hurricane bånd
1 -by- 3 fotos Vis Flere Instruktioner
1

Consult dine design planer for placeringen af ​​støtte stillinger og deres konkrete fundamenter . Planerne vil beskrive diameter og dybde nødvendigt for fundament , baseret på lokale frost -line dybder og koder. Soklen steder vil blive vist med cirkler , der vises under par dobbelte linier , hvilket indikerer strålen placering. Hammer layout stakes i jorden på det angivne fodfæste lokationer. Fjern indsatsen og grave større huller til fundamenter centreret om indsatsklasserne huller med et indlæg gravemaskine eller magt snegl .
2

Hæld 3 inches af grus i bunden af ​​hvert hul . Cut pap sonotubes med bajonetsav til dybden af hullet plus 2 inches. Placer sonotubes i fod hul , kontrollere, at toppen er vandret med et vaterpas , og at de øverste projekter 2 inches fra jorden. Bland beton i en trillebør og skovl det i sonotube . Niveau betonen med en 2- af -4 og indsætte en J bolt i det våde materiale. Lad den konkrete kur og skære den udsatte sonotube væk med en hobbykniv .

3

Bolt nødder at anbringe pæleforankring til J bolte med en sokkel bit knyttet til en boremaskine. Skær indlæg med en hugge sav og sæt dem på post- ankre. Afstive stolperne med 1 -by- 4s løber fra jorden til stillingen i en 45 graders vinkel , holdt til stillingen med en gips skrue . Kontroller , at stillingen er i lod med et vaterpas og juster støtte bandage efter behov.
4

Bolt en hovedbog , typisk en 2- ved -6 eller større længde af trykimprægneret sydlige fyrretræ , til den side af dit hus med forsinkelse bolte længe nok til at trænge ind i huset fælg tværbjælke og mudder strøer over din foundation og under ryggen eller terrassedør . Markér niveauet for toppen af ​​hovedbog på stolperne ved at udvide en længde på 2 -by -4 , kronet af et vaterpas , fra hovedbogen til stolperne. Placer stumper af stråle -og tværbjælke tømmer under dette mærke og lave en ny lavere karakter . Scribe alle fire sider af post med en hastighed firkantet på højden af ​​det nederste mærke og skære mastetop med en cirkulær eller bajonetsav .
5

Face - søm to stykker 2-tommer dimensionelle tømmer , typisk 2 -by -10 eller 2- af -12 som dikteret af dine planer , for at skabe en stråle . Nail post- beam stik til toppen af ​​stolperne. Med en eller flere hjælpere , løft stråle på toppen af ​​de stillinger og hammer galvaniserede søm gennem stikket ind i strålen .
6

Nail ene ende af hver tværbjælke , typisk 2- af -6 eller større trykimprægneret fyrretræ , at tværbjælke bøjler hamret ind i hovedbogen ; den anden ende ligger på toppen af bjælken . Dette skaber en cantilever , der er afgørende for en buet dæk fundament. Lad strøerne "run wild ", hvilket betyder køre længere end den endelige bue af dækket kurven. Space bjælkerne på hovedbog og bjælken i henhold til dine planer , typisk 16 inches på midten . Nail bjælkerne til strålen med orkan bånd - typisk metal stropper med søm huller og en 90-graders drejning for at aktivere sømning funderingselementer der kører vinkelret på hinanden
7

Nail en 1 -by . -3 bord på det sted, der er angivet på dine planer som centrum for din buede bue for at skabe et værktøj kaldet en toggegarn . Bor et hul i enden af ​​toggegarn på længden af ​​din buede dæk radius og indsæt en blyant i hullet. SCRIBE en bue på toppen af run -wild strøer . Forlæng de topkarakterer ned siderne af bjælkerne med en hastighed firkantet og skære de resulterende facetter med en rundsav . Nail blokering - skrot stykker af strøer - mellem bjælkerne , der strækker sig længst forbi strålen til at skabe indramning stabilitet. Dit dæk fundament er komplet og afventer installation af platform elementer, herunder dæk boards , balustre og gelændere .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com