Sådan Beregn lineær fødder Kitchen Opbevaring
Lineære fødder er fødder i en lige linje , så udtrykket bruges ofte til at beskrive dimensioner funktioner såsom bibliotek reoler eller køkken opbevaring hvor det objekt, der måles, er lang og smal . Den lineære opbevaring i et køkken er normalt reoler og skab plads til rådighed for elementer, men kan også omfatte montrer indeholder lagret porcelæn eller glas ware. Bestemmelse af de samlede lineær fødder opbevaring i køkkenet involverer måling af alle de individuelle hylder og derefter kombinere dem til at beregne en total value.Things du har brug
Målebånd myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

måle længden af ​​en hylde i dit køkken, der er eller kunne være , bruges til opbevaring. Hook den bøjede ende af en builder målebånd over den ene ende af hylden og måle afstanden til den modsatte ende. Hvis dit bånd ikke har en bøjet ende enten holde den med den ene hånd eller pin det ned med en praktisk vægt , såsom en dåse mad. Stræk båndet stramt , så det er en lige linje uden bøjninger eller flænge. Læs og registrere længden af ​​hylden.
2

Gentag trin 1 med enhver anden hylde i køkkenet, herunder de indvendige skabe og spisekamre . Optag hver længde som man måler det .
3

Tilsæt individuelle længder sammen for at bestemme de overordnede lineær fødder køkken opbevaring. For eksempel , et køkken med to 10 -meter - lange hylder og tre skabe, som hver indeholder to 3 -fods hylder har i alt 38 lineær fødder opbevaring - ( 10 x 2 ) + 3 x ( 2 x 3) = 38 .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com