Sådan oprettes oplagring på bunden af ​​trappen
Manglende lagring er et problem i mange hjem , og området under trappen ofte giver potentiel plads til at hjælpe med at løse dette problem. Selvom det ikke er typisk en stor plads, kan det område eller landing på bunden af ​​trappen tilbyde nogle lagerplads så godt. Instruktioner
1

Placer et gulv -til- loft bogreol eller reol i bunden af trappen. Denne type møbler kommer i varierende dybder , herunder dem, der er så tynd som 9 til 12 inches. Vælg den størrelse der passer til din landing plads. Brug kurve og opbevaringskasser til at skjule elementer. Du kan også vælge reoler , der har døre på de nederste sektioner.
2

Installer en svævende hylde på siden og langt væg i bunden af trappen. Hvis landingen er et lille rum, installere det mindst 6 1/2 meter høj at efterlade nok hoved clearance. Line up kurve og andre beholdere opbevaring på hylden til at gemme dine emner.
3

Placer en bænk i bunden af ​​trappen, hvis værelse tillader. Bænken skal have en flip top med et lagerområde nedenunder. Dette virker godt for trin, der er i nærheden af ​​en udenfor døren og tilbyder et sted at sidde ned og sætte dine sko på. Over det , kan du installere et par knager .
4

Monter en pegboard på langt eller sidevæggen i bunden af ​​trinnene. Så brug kroge, der passer ind i stiftplade - de er som regel 1/8, 3/16 eller 1/4 tomme - til at hænge dine nøgler , frakker , huer og andre varer . Bind en elastik snor til to kroge så strengen er stram mod stiftplade . Indsæt post og andre papirer under snoren og de ​​skulle holde. Hæng en pose på en krog til at gemme andre genstande, såsom udendørs legetøj eller din gym tøj .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com