Sådan fjernes ridser fra Beton Bordplader
Beton bordplader giver en holdbar, billigt alternativ til andre typer af sten , herunder kalksten , marmor og travertin . Det konkrete materiale formes og støbes ind i næsten enhver form og derefter tonet til at matche dit køkken indretning. Desværre, som med andre typer af materiale , beton er ikke uimodtagelig for ridser. Overfladiske ridser opstår generelt i betonens fugemasse og ikke køkkenbordet selv. Reparation tætningsmiddel bunden uden behov for dyrt udstyr. Hvad du har brug
1 tsk. mild opvaskesæbe
4 kopper lunkent vand
Bløde klude
Akryl single- komponent fugemasse
fin spids pensel eller spotter børste
Fin sandpapir korn
Tack klud

Vis Flere Instruktioner
1

Opret en blanding af 1 spsk mild flydende opvaskemiddel og 4 kopper lunkent vand. Rør vandet for at indarbejde mild opvaskesæbe , som ikke indeholder farvestoffer eller parfumer.
2

Fugt en blød klud med sæbevand blandingen og tørre ned betonen for at fjerne støv , skidt og snavs fra dens overflade . Tør væk sæbeopløsning med en separat fugtig klud.
3

Tør beton bordplade med en blød klud. Udfyld overfladisk ridse med en akryl enkelt komponent sealer. Ved hjælp af en spids pensel , fortrinsvis en spotter pensel , sprede fugemasse inde i revnen.
4

Tør beton omkring revnen med en blød klud for at fjerne overskydende fugemasse. Lad akrylfugen tørre i mindst 2 timer eller i henhold til pakken retninger.
5

Gnid den nyligt fyldte revnen forsigtigt med en fin sandpapir korn til at skabe en sømløs finish. Tør støv skabt ved slibning med en tack klud.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com