Sådan åbner en Browning Safe
A Browning sikkert er en rigtig god idé for alle, i håb om at beskytte deres værdigenstande. Desværre hjælper det ikke meget, hvis du ikke ved, hvordan man åbner den . Uanset om du har en Browning sikker med en manuel lås, S & G elektronisk lås, eller en Lagard elektronisk lås , er det vigtigt at vide, hvordan man korrekt åbner din sikker . Hvad du har brug
Den rigtige kombination eller adgangskode til din Browning sikker.
Vis Flere Instruktioner
manuelle lås Instruktioner
1

Tænd sikker s mod uret fire gange . Sørg for at passere det første tal i din kombination tre gange og stoppe på det fjerde gang.
2

Tænd din safe dial uret tre gange . Før det andet nummer i din kombination to gange og stoppe på det tredje gang.
3

Drej drejeknappen tilbage mod uret to gange. Før det tredje tal i din kombination én gang og stopper på det for anden gang.
4

Spin skiven tilbage med uret, indtil den stopper. Ifølge Browning , vil dette typisk være omkring 95 på din dial . Tænd din sikker håndtag til at åbne døren .
S & G og Lagard Elektronisk lås Instruktioner
5

Indtast din sekscifrede adgangskode på din Browning sikker tastatur , efterfulgt af # nøgle til en S & G lås. For en Lagard lås indtaste din sekscifrede adgangskode og lyt efter to hurtige bip for at bekræfte en ordentlig kode indrejse.
6

Lyt til lyden af låsen udkørsel på begge typer af låse. Når du hører låsen tilbagetrækning kan du åbne døren.
7

Drej håndtaget og åbne døren , når du hører låsen tilbagetrækning . Gør det inden for seks sekunder for en S & G lås, eller fire sekunder for en Lagard lås, eller låsen vil lukke , og du bliver nødt til at starte forfra.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com