Typer af sikkerhed alarmer
Alarmer giver et ekstra lag af sikkerhed, når låse og andre foranstaltninger ikke at arbejde under et indbrud . Der er tre typer af sikkerhed alarmer : Trådløs, hardwired og selvstændige . Inden for disse tre typer er masser af muligheder, herunder sensorindretninger , ultralyds -og mikrobølge -detektorer og mere . Trådløs

Trådløs sikkerhed alarmer er billig, nem at installere og arbejde uden omfortrådning dit hus eller tilmelde med en alarm virksomhed, som du betaler månedlige gebyrer. Fordelene ved trådløs sikkerhed alarmer er , at de arbejder , selv når telefon , internet eller el- ledninger er nede. De fleste trådløse sikkerhed alarmer kommer med en hoved styreenhed , en sirene eller andet varslingssystem , mindst en motion- detektor enhed og andet tilbehør , såsom en fjernbetjening. Når den er aktiveret , vil den primære styreenhed en alarm eller ringe til en bruger - programmeret nødstilfælde eller politiet .
Hardwired

Hardwired sikkerhed alarmer er, hvad ser annonceres på alarm selskab reklamer , for eksempel ADT . De kræver professionel installation , da den vigtigste styreenhed og motion- detektor enheder kommunikerer alle med hinanden via telefon ledninger. Fordelene ved hardwired sikkerhed alarmer er , at de er i stand til at varsko de offentlige myndigheder eller alarm selskab monitor station i tilfælde det er aktiveret . Nogle ulemper omfatter dyre månedlige overvågning gebyrer og ubekvemme installation.
Selvstændig

Den enkleste form for sikkerhed , selvstændige alarmer mangler en central overvågningsenhed men stadig lyde en alarm enhed , når den aktiveres . Let at installere , selvstændige , trådløse sikkerhed alarmer består af en to-delt enhed, der holder sammen gennem en magnet. Når den magnetiske kontakt er brudt, lyder den selvstændige sikkerhed alarm . Alarmerne er drevet via batterier og er almindeligt placeret på vinduer og døre. Selvstændige sikkerhed alarmer kan også komme med en dørklokke funktion , en non- nødhjælp alarm , der lader dig vide , når nogen går ind i en døråbning .
Andre Sikkerhed Alarmer

er andre sikkerhed alarmer til at holde din familie og hjem sikkert . Andre sikkerhed alarmer omfatter bevægelsessensorer , der kan placeres rundt om din ejendom, mail klokkespil , der advarer dig, når nogen er manipulation med din postkasse eller til at lade dig vide, at mailen er ankommet, indkørsel alarmer , medicinsk alarm alarmer , samt bilalarmer . Brand-og kulilte alarmer er lige så vigtigt for din sikkerhed og tryghed samt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com